Födelsedagidéer för tonårsflickor

Födelsedagidéer för tonårsflickor


Varje födelsedag en tonårsflicka firar sannolikt av symbolisk och meningsfull. Planerar en fest för en tonåring flicka bör innehålla ett parti, aktivitet eller händelse som gör henne och hennes vänner känner mogna, utan att vrida dem helt löst. Välj en part tema eller verksamhet som passar in med hennes personlighet, livsstil, intressen och födelsedag budget.

tema~~POS=TRUNC

Om du planerar en fest, använder ett tema som väcker dig och dina vänner, oavsett om det är en co-ed part eller endast flickor. Ett spa eller makeover tema diva övernattning arbetar för en flickor-enda parti. Inkluderar manikyr, pedikyr, frisyrer och en modeshow. En mordgåta part fungerar för bara tjejer och co-ed partier. Inkludera en fin middag för en elegant och dramatisk effekt. Värd en elegant fullskaligt glamour parti med en röd matta och be dina gäster att klä att imponera. Detta fungerar som en kändis Awards Show. Alternativt, gör det till en svart-vit parti så att gästerna måste bara bära dessa två färger. Födelsedag prinsessa, eller diva, tillägger i en extra färg, till exempel rosa, att sticka ut i mängden. En musiker, dansare eller skådespelare kommer att njuta av en fest centrerad på hennes favoritband, film eller dokusåpan. Gör en musikvideo, sång eller agera ut en film. Videospel parter, särskilt terar multiplayer, interaktiva spel är bra om du och dina vänner njuta av spel.

Utflykter eller aktiviteter

Utflykter eller aktiviteter gör en födelsedag fest tonåring betydande och speciell, förutom ett parti eller i stället för en. Få biljetter till en konsert för dig och några av dina närmaste vänner. Tillbringa dagen shopping på en stor galleria, äta middag på en fin restaurang och sova över på ett trevligt hotell med en pool eller spa. Få en grupp vänner tillsammans och tillbringa dagen på stranden, en nöjespark eller vattenparken.

gåvor

Fira födelsedag tonåring flicka i ditt liv genom att ge henne en gåva som hon kommer att älska. Om hon vill ha något särskilt som är bortom din budget, har en grupp av vänner eller släktingar slå in för att ge henne en kollektiv gåva, såsom en bärbar dator. Smycken, kläder, skor, musikspelare eller presentkort till hennes favorit butik är gåvor som mest teen flickor njuta.