Saknar dig gåvor för pojkvänner

Saknar dig gåvor för pojkvänner


Är långt från din pojkvän är svårt om du bor långt ifrån varandra eller han är tillfälligt borta under en längre tid på grund av arbete eller familjeskäl. Kommunikation är nyckeln till att hålla dessa relationer levande och friska. Skicka din pojkvän speciella symboler av din kärlek som förmedlar hur mycket du saknar honom och hur mycket han betyder för dig.

handskrivet brev

Gå gamla skolan, och tar sig tid att lämna skriva ett brev till din pojkvän. Tala om hur glad du är att ha honom i ditt liv, och hur mycket du missa att se honom varje dag. Inte gnälla om honom är borta, eftersom det inte är troligt inget han kan göra om det vid denna tidpunkt. Helt enkelt förmedla att du inte kan vänta att se honom personligen igen. Spraya brev med en parfym av er som han älskar. Sätta läppstift på och kyssa brevet också.

I Miss You CD

Skicka honom en blandad CD med schlagers om saknade en nära anhörig. Idéer för låtar inkluderar "Dreams" av Boyz II Män, "När kan jag se dig igen" av Babyface, "Right Here Waiting" av Richard Marx och "Missing You" av Tony Rich Project. För det första spåret, spela in ett röstmeddelande till din pojkvän berättar för honom hur mycket du älskar honom och saknar honom.

nedräkning Kalender

Skapa en kalender som räknar ner dagarna tills du ser varandra igen. Gör kalendern så att när din kille vänder det öppet, kommer din bild att vara på ena sidan av sidan och ett meddelande kommer att vara på den andra sidan som säger något i stil med "21 dagar tills jag kan kyssa dig!" eller "15 dagar tills jag kan hålla dig." Varje sidor ska ha en annan bild av dig själv, eller så kan du skapa en kalender med bilder av de två du tillsammans.

Skicka ett videomeddelande

Ta en videokamera med dig för en dag och gå om ditt företag, spela in dina dagliga vardagliga uppgifter. Prata med din pojkvän genom kameran berättar för honom hur ingenting är densamma utan honom. Till exempel kan du spela in dig själv i köket säga något i stil med "Varje gång jag göra kaffe jag gör alltid det för två, och måste kasta bort det för att du inte här" eller "Se anläggningen du gav mig? Det kommer inte att växa utan dig här. " Du kan också spela in meddelanden från sina vänner och familj samt säger att de saknar honom och kan inte vänta och se honom snart igen.