Hur man gör en Tinkerbell kostym för barn

Hur man gör en Tinkerbell kostym för barn


Tinkerbell blev en karaktär i Peter Pan filmen 1953. Disney filmen baserades på boken "Peter Pan" av JM Barrie. Tinkerbell var först framställs som en impish fe som var oerhört avundsjuk på någon som vågade ta uppmärksamhet av Peter Pan. Genom åren har Tingeling fram till en favorit stjärna i Disney äventyrsparker. Den "Tingeling" filmen släpptes 2008, vilket ännu mer uppmärksamhet åt karaktären. En Tinkerbell kostym är en favorit för Halloween, födelsedagsfester och runt-hus klä upp roligt. Gör en Tinkerbell kostym med några artiklar eller lägger till utsmyckningar som du önskar.

Instruktioner

Gör Wings

1 Vik en bit tidningspapper i hälften. Plan för vingarna att vara några inches bredare och högre än ett barns axlar. Freehand dra en-halvan av vingform, ungefär som en fjäril vinge, med början vid den övre delen längs vikningen och slutar vid bottenpartiet längs vikningen.

2 Klipp ut vingmönster, lämnar vikningen intakt. Fäll ut vingmönster. Rita mönstret på vita eller ljusa båten skum. Klipp ut vingen form från skummet. Markera mitten av vingen stycke med en liten penna prick. Skär en 2-tums bred springa omkring 3 inches till vänster om mitten av vingen stycket. Skär en andra två-tums skåra ungefär 3 inches till höger om mitten av vingen.

3 Mät en längd av 2-tums band för att passa runt barnets bröst med cirka 2 fot kvar på varje ände. Skjut band från baksidan av vingen genom en av de två-tums slitsar och ner genom den andra slitsen.

4 Spread hantverk lim runt kanterna eller på flera ställen på de färdiga vingarna. Strö glitter i limmet.

Sätt kostym tillsammans

1 Skaffa en ljusgrön klänning som passar barnet. Ersätta en överdimensionerad grön t-shirt om du vill.

2 Ordna vingarna i mitten av barnets rygg. Knyta band ändarna över barnets bröst.

3 Har barnet bär valfria kostym artiklar, om så önskas. Ge gröna eller vita strumpbyxor och gröna satin tofflor för henne att bära. Sätt en blond peruk på henne, eller ordna håret i en bulle på baksidan av huvudet. Överväga att knyta en spets scarf runt bun.

4 Lägg till några utsmyckningar till dräkten. Pin konstgjorda blad och Silver blommor till om så önskas på klänningen eller skjorta. Spray glittrande hårspray i barnets hår, på klänningen och strumpbyxor. Har barnet bär en köpt trollspö att vifta när hon vill strö låtsas "pixie damm."