Janome Memory Craft 3500 Gäng Instruktioner

Janome Memory Craft 3500 Gäng Instruktioner


JANOME Memory Craft är en linje av symaskiner med ett mönster memorering program som visar på en LCD-skärm. Modellen 3500 symaskin har förmågan att kombinera förprogrammerade mönster för att skapa nya maskor för användning i en kontinuerlig ordning. Denna symaskin innehåller en blixtlåsfoten, en quiltning hållare och en knapphål fäste. Threading din symaskin korrekt kan du sy och skapa många hantverk.

Instruktioner

1 Tryck pressarfots raiser upp på höger sida av symaskinsnål. Tryck på "Upp / Ned" nål knapp på framsidan av symaskinen två gånger. Nålen kommer att stiga för att få tillgång till nålsögat.

2 Placera en trådrulle på trådhållaren ovanpå symaskinen. Dra den lösa änden av tråden till vänster och genom den övre trådledaren.

3 Dra tråden rakt ner och under våren kontrollen hållaren. Trä tråden upp och något till vänster till ta upp spaken ovan. Håll tråden ordentligt och dra den från höger till vänster över ta upp spaken och ned i upptagningsspaken ögat.

4 Dra tråden rakt ner och in i den nedre trådledaren ovanför nålen. Dra tråden nedåt och lägg det bakom den horisontella linjen över toppen av nålen.

5 Tryck på spetsen av tråden från genom nålsögat framifrån och bakåt och dra några inches genom ögat.