Hur man gör en affisch med Microsoft Word

Hur man gör en affisch med Microsoft Word


En väl utformad affisch ger uppmärksamhet till ditt garage försäljning, den svåra situationen för din saknade valp eller din kör för klass president. Du behöver inte någon särskild programvara för att producera en färgstark, uppseendeväckande affisch. Microsoft Word kan kombinera text och bilder för att kommunicera ditt budskap på ett effektivt sätt. Programmet fungerar med din skrivare för att producera affischer i den största storleken maskinen kan rymma, eller det kan spara filen i en större storlek för utskrift av ett tryckeri.

Instruktioner

1 Ställ dokumentformatet till de mått som du vill använda för att skriva ut affisch. Den maximala storleken för en sida i Word är 22 x 22 inches. Klicka på "Sidlayout"> "Size" från menyfliksområdet menyn för att visa de förinställda storlekar för Word sidor. Välj "Fler Storlekar ..." för att ange egna inställningar.

2 Ställ in marginaler som definierar text och bildytan genom att klicka på "Sidlayout"> "Marginaler" och välja en av de förinställda marginalmått. Om ingen av dessa är lämpliga, välj "Custom marginaler" och ange dina egna mått. Kom ihåg att de flesta skrivare inte skriva ut ända till kanten på en sida. Din text och bilder kommer att behöva vara inne i skrivarens marginaler eller riskerar du att skära av kanterna på ditt meddelande.

3 Lägg några bilder affischen, placera dem så att det finns utrymme för den text du vill lägga till. Du kan kopiera och klistra in bilder, eller ladda dem från din hårddisk genom att klicka på "Infoga"> "Bild" från menyfliksområdet menyn. När en bild infogas i dokumentet och det är aktiv (markerad), en särskild flik sammanhang som heter "Format" visas som innehåller bildformateringsverktyg. Använda de funktioner för att placera bilden och definiera det sätt på vilket text strömmar runt eller över den. Till exempel, om din text ska skrivas över toppen av bilden, välj "Wrap Text"> "Bakom text" från menyfliksområdet menyn. Var försiktig när du sträcker en bild för att fylla utrymmet på din affisch. Små bilder som sträcks för mycket blir pixelated och förvrängd.

4 Lägg din text till affischen, formatering och ordna det så att ditt budskap är tydligt. Detta kan innebära att manipulera teckenstorlek och färg för att göra din text sticker ut på papperet.

5 Skriv affischen på din lokala skrivare eller spara filen för fortplantningen på ett tryckeri.