Hur till låsa upp Blackberry Storm för Metro PCS

Hur till låsa upp Blackberry Storm för Metro PCS


BlackBerry Storm är den första BlackBerry serien pekskärm Smartphone utvecklats och släpptes av Research in Motion (RIM) i 2008. Ursprungligen utsläppt och avsedd för användning i mobiltelefon nätverket Verizon Wireless i USA stöder Storm många multimediatillämpningar samt de vanliga BlackBerry affärsverktyg. Användare som vill låsa sina BlackBerry Storms för användning på Metro PCS nätverket kan göra det, men det bör noteras att detta kan medföra enhetens garanti.

Instruktioner

1 Hämta UniPST gratis (se Resurser). Dubbelklicka på "hldrv32.exe" fil. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen av programmet.

2 Gå till Phone DLL mapp och dubbelklicka på "UPST_Framework" fil. Låt den automatiska installationen klar.

3 Gå till "Universal PST" mappen. Dubbelklicka på filen "Setup.exe". Låt programmet för att slutföra installationen. Installera "Upgrade.exe" och "Patch_XP.exe." Starta om datorn.

4 Anslut Storm till datorn. Det bör automatiskt synkroniseras med datorn. Om den inte gör det, hämta och installera BlackBerry Desktop Software för PC (se Resurser).

5 Klicka på "Start" -menyn och öppna Kontrollpanelen. Klicka på ikonen "System" och välj sedan "Enhetshanteraren." Gå till "Ports" och se vad COM-port som RIM-enheten är installerad i.

6 Gå till "Start" -menyn i Windows, sedan "Program" och sedan hitta "Universal PST" mappen. Öppna den och starta programmet. Klicka på "Redigera" och välj sedan "Alternativ".

7 Växla kommunikationsporten till COM-port du ligger i steg 5 och klicka på "Apply". Klicka på fliken USB / UART. Välj UART och klicka på "OK".

8 Klicka på "PRL" -ikonen och sedan leta efter PRL fil i mappen du hämtade i steg 1. Välj "MetroEVDO.prl" och klicka på "Start".

9 Skriv in "000000" när ett fönster frågar efter en kod och klicka på "OK". Vänta tills PRL ska kunna behandlas.

10 Starta om telefonen. Slå 611 och det kommer att ansluta till Metro PCS kundtjänst. Lägg på. Din Storm körs nu på Metro PCS.