Gör det själv uppfart Brick Entrance

Gör det själv uppfart Brick Entrance


En uppfart tegel entré är i grunden består av två tegel kolumner, en på vardera sidan av uppfart. Detta kan dock utökas in i väggar eller flera kolonner kopplade av trä stängsel. Att bygga en uppfart tegel entré kommer att kräva vissa verktyg, samt en måttlig mängd fysisk ansträngning. Den goda nyheten är att om du är fast beslutna att göra projektet själv, då kan du fylla i en uppfart tegel entré i en till två dagar, beroende på projektets storlek.

verktyg

Du behöver en spade och en plockning för gräva sidfot, en skottkärra och blandnings hoe för blandning av bruk och betong; en murare spackel för att lägga tegel; en 4-fot nivå för VVS och utjämning murverk; en snickare torg för kvadrering tegelstenar; en tegelsten hammare för att forma tegelstenar; och ett måttband för dimensionering av projektet. Du kan välja att lägga till fler verktyg till listan, men dessa kommer att få jobbet gjort.

Konstruktion

Bygga sidfot för strukturen är den viktigaste funktionen av processen. De sidfot bör vara minst 12 inches tjock och 4 inches större än bredden på blockmetoden. Till exempel, om du bygger 16-tums tegel kolumner som ställs på enskilda plattor, bör plattan vara 20 inches med 20 inches. Oavsett vilken typ av tegel entré du gör - kolumn eller vägg - du kommer att behöva följa några enkla regler när lägga tegel. Först, se till att bruket är konsekvensen av pannkakssmet. Bruket kommer att göra eller bryta projektet. Om murbruk är för tunn, då stenarna inte kommer att hålla upp, men om murbruket är för tjock, då blocken blir svårt att nivå när de är lagda. Den första kursen av tegel måste kvadrat med hjälp av en vinkelhake, och de efterföljande tegel kurser måste fördelas över det föregående lagret. Kontroll av tegel var tre kurser med en nivå kommer att säkerställa att projektet förblir rak och nivå. När tegelstenarna har lagts och har torkat i ca 30 minuter, sopa dem med en hård borste; det kommer att hjälpa rengöra ytan. Tegel entré - pelare eller väggar - kan begränsas av med tegel eller prefabbed betong eller kalksten. Dessa lock köps från någon tegel leverantör. mäter helt enkelt blockmetoden, och leverantören kommer att skapa rätt storlek locket för att möjliggöra överhänget. Oavsett locket, anser överhängande det en tum över sidorna av murverk.