Prom pris idéer

Prom pris idéer


Prom är en av de viktigaste händelserna under året för många gymnasieelever, och händelsen planerare kan göra natten så speciell som möjligt genom att uppmärksamma alla detaljer. Priserna hjälpa slutföra en bal erfarenhet eftersom de hjälpa eleverna minns natten efter det är över. Det är viktigt att vara kreativ när man tänker på vinster som kan hjälpa slutföra bal.

presentkort

Presentkort är ett naturligt val eftersom de låter vinnaren valde exakt vad de vill. Fråga lokala företag såsom pizza hus, spa och klädaffärer om de vill donera ett presentkort i utbyte mot reklam på programmet händelser eller en skylt i utrymmet. Tänk på vad eleverna på din skola skulle helst vilja när man väljer vilka företag att fråga.

Donationer från lokala företag

Faktiska objekten från företag är ett annat alternativ, även om de är mer besvärlig eftersom eleverna inte får välja vad de vill. Poster såsom en bortskämd presentförpackning, skulle chokladask eller blommor kan avnjutas av de flesta studenter (eller deras datum). Om du väljer att gå med något mer personligt som ett klädesplagg, se till att det är en one-size-fits-all post, som en halsduk eller en hatt. Återigen, låt företag annonsera på evenemanget i utbyte för deras generositet.

kreativa idéer

Det är viktigt att också tänka utanför presentkort eller presentförpackning när man överväger priser. Alternativ som är anpassade till din skola kan vara lika spännande för eleverna att ta emot. PostProm, en webbplats på idéer för After-proms, föreslår att ge bort en personlig parkeringsplats direkt framför skolan. Ett pris för gymnasiet juniorer kan vara gratis glass varje vecka vid cafeterian för nästa år. Tänk på vad din skola har att erbjuda och använda din fantasi för att skapa en minnesvärd upplevelse för eleverna på din skola.