Hur man syr med en Necchi Machine

Hur man syr med en Necchi Machine


Necchi symaskiner är utformade med mer metallkomponenter än vissa konkurrerande maskiner, vilket bidrar till att göra den Necchi symaskinen mer hållbara än andra modeller. Maskinerna har också en 25-års garanti och genomsnittlig £ 195 och uppåt. Alla Necchi symaskiner har andra än den grundläggande stygn eller Tråckelsöm alternativ, såsom sicksack sömmar och knapphål. Kännedom om sömnad i allmänhet, kommer att göra med en Necchi maskin betydligt lättare att förstå.

Instruktioner

1 Trä maskinen efter pilarna, kör tråden från spolen genom maskinen och ner fronten, looping tråden genom nålen i det övre styckets bostäder symaskinens nål. Trä nålen från vänster till höger och dra ändarna av tråden under pressarfoten och på baksidan.

2 Placera en full spole i spolkapseln och dra i slutet av tråden i skåran på kanten av spolkapseln tills ca 4 inches tråd slack kommer ut på den sida av metall spolkapseln. Håll spolkapseln i handtaget och sätt in i utrymmet under nålen, exponeras genom att skjuta spolen plåtsluckan till vänster. Skjut spolen plåtsluckan till höger för att stänga spolkorgen.

3 Håll trådänden som sträcker sig från nålen och ovanpå maskinen vrid sedan hjulet på sidan av maskinen medurs, långsamt, sänker nålen under plattan locket sedan stiger upp igen. Tråden i slutet av nålen kommer att ha loopas tråden från spolen och tog upp ovanför pressarfoten. Dra undertråden resten av vägen ut, och rada upp ändarna av trådarna, dra dem under pressarfoten och mot baksidan av maskinen.

4 Placera en bit tyg under pressarfoten, men på toppen av glidplattan. Sänk pressarfoten, fånga tyget ordentligt.

5 Tryck på symaskinens fotpedal, lätt; detta liknar att gaspedalen i en bil. Maskinen kommer att sänka och höja nålen, vilket ger sömmar i tyget.

6 Låt maskinen köra för en andra, placera flera stygn i rad, sedan, om så önskas, tryck på knappen för att vända sömmen, säkerhetskopiering över de första stygn för att förstärka tråden. Släpp backknappen och fortsätter över sömmar och förbi det att sy tyget. Upprepa det omvända då framåt sy i slutet för att förstärka tråden igen.

7 Höj pressarfoten och skär ändarna av tråden, släppa tyget från maskinen. Denna process kan upprepas med alternativa sy alternativ, som att ändra maskinen för att producera en sicksack med justering av stygn kontrollerna på framsidan eller nedre högra av maskinen, beroende på modell.