Hur man kasta en arabisk Party

Hur man kasta en arabisk Party


De bästa arabiska partierna ger en exotisk blandning av mystik, sensualitet och tradition värd varar Tusen och en natt. Forskning rik historia och kultur av arabiska länder, såsom Marocko och Saudiarabien, och Scheherazade s Arabian Nights berättelser att lägga en autentisk djup till evenemanget. Serverar traditionella livsmedel, såsom hummus och couscous, spelar lockande arabisk musik och skapa lyxiga nischer för att locka gäster till slappa som shejker i deras harem.

Instruktioner

1 Ställ upp små tält tält som lounger runt omkretsen av evenemangsutrymme. Försköna interiör och exteriör av tält med draperi swags och halsdukar. Lägg persiska mattor inne tälten, sedan fylla dem med högar av broderat, sidenkuddar och marockansk stil poufs.

2 Placera en vattenpipa på mitten av varje bord som en autentisk mittpunkt. Dekorera varje vattenpipa med ett sortiment av koniska, pelare och värmeljus att belysa tabellerna. Avbryta marockanska lyktor inuti markeringsramen tält och över dansgolvet för en belysningslösning med en autentisk touch.

3 Servera en sittfunktion måltid kryddig, traditionell arabisk mat från autentiska tagine, en marockansk servering potten. Avsluta måltiden med autentiskt förberedda arabiska te och kaffe från arabisk stil te tjänster.

4 Hire magdansöser att sätta på en show under middagen, sedan mingel bland gästerna när dansen börjar. Be dansarna att ge magen danslektioner på golvet och improviserade föreställningar för gäster slappa i tält för att skapa atmosfär och energi till evenemanget.