De bästa Mulchklippare

De bästa Mulchklippare


En välskött gräsmatta kan göra hela ditt hem ser bättre; nyckeln till en snygg gräsmatta är att ha en bra gräsklippare. Helst bör din gräsklippare har mulching kapacitet eftersom du då kan återvinna dina gräsklipp för trädgårdsarbete och landskaps behov. Bioklippning gräsklippare minskar också mängden arbete som krävs på gräsmattan eftersom du inte behöver kratta och väska klippet manuellt. Consumer Reports och konsument Sök webbplatser har granskat de bästa mulching gräsklippare.

Bästa Cordless Electric Slåttermaskin

Om du är orolig för miljön, är en elektrisk mulching gräsklippare bäst. En försöka är Toro e-Cycler 20360. Detta 20-tums klipparen har en 36-volts batteri som kan laddas till 70 procent på bara tre timmar, enligt Konsument Sök webbplats. Du kan dock inte byta ut batteriet lätt, vilket kan begränsa klipptiden. Klipparen kan klippa jämnt upp till 4 inches och är tystare jämfört med liknande gasdrivna motsvarigheter. Detaljhandeln värde gräsklipparen är ca £ 260 i september 2010.

Bästa Gas Mower

I gas mulching gräsklipparen kategori, är Honda HRX en ledare. Klipparen är självgående, vilket möjliggör gräsmattan vård som är mindre fysiskt beskattning. Vid 21 inches, klipparen har en fyrtakts OHV motor som kan beskrivas väl när det gäller låga utsläpp. Du kan justera hastigheten på enheten till ett oändligt antal inställningar. Klipparen har också farthållare och ett blad paus. Den här gräsklipparen säljer för cirka £ 520.

Bästa åkgräsklippare

Snapper NTX2346 är en gräsklippare för husägare som vill få ut sina fötter. Tekniskt en ridning trädgårdstraktor, är detta gräsklipparen något av en lyx modell. Urladdning är åt sidan. Motorn är 23 hästkrafter. Vad som skiljer denna mulcherklippare bortsett från andra modeller är dess extra tekniska funktioner. Den har en LED-skärm som liknar den på bilens instrumentpaneler som visar en klocka, resa och totalt antal timmar. Du kan också se varningar för tankning och byte av olja och luftfilter samt för slipning av knivarna. Gräsklipparen har även en cigarettändare du kan använda för att ladda apparater som din mobiltelefon. Gräsklipparen startar med ett tryck på en knapp. Dessa extra funktioner är delvis vad ger NTX2346 sin £ 1690 detaljhandels prislapp.