Hur man skär ett äppelträd

Hur man skär ett äppelträd


Liksom de flesta fruktträd, äppelträd kräver regelbunden beskärning eller skärning av lemmar. Cutting lemmar ett äppelträd kan ta bort skadade eller döda områden lemmar, ta bort sjukdomen, ge bättre luftflöde och bidra till att öka fruktproduktion. Vid sågning i träd, ta hand att korrekt forma den att optimera hälsa och produktivitet i trädet. Du måste också använda rätt verktyg och teknik.

Instruktioner

1 Inspektera trädet övergripande att bestämma lemmar som är skadade, sjuka eller döda. Titta på den övergripande formen av trädet och plocka ut lemmar som sträcker sig utanför den naturliga formen.

2 Sätt på ett par av läder arbetshandskar för att skydda händerna från äppelträd lemmar. Ta bort döda eller döende lemmar med bypass klippverktyg eller grensaxar. Skär benen bara förbi det skadade eller döda område på en lem eller filial knutpunkt för bästa resultat.

3 Skär lemmar från trädet som visar tecken på sjukdom. Skär försiktigt och ta bort de drabbade extremiteterna. Försök att ta bort sjuka ben utan att förorena andra delar av äppelträd. Tvätta sekatörer och grensaxar med tvål och vatten efter avlägsnande av sjuka lemmar.

4 Tunna interiören större delen av den äppelträdet att främja luftcirkulation. Identifiera lemmar som korsar eller växa nära varandra och klipp ut dem. Skär benen med en beskärning såg om nödvändigt på grund av deras diameter.

5 Skär lemmar runt omkretsen av det träd som sträcker sig bortom den naturliga formen av trädet och ta bort eventuella ben som sträcker sig ner mot marken. Använd bypass sekatörer eller Sekatör för att göra de önskade nedskärningar.