Hur man reparerar en Bosch Fond Tvättmaskin

Hur man reparerar en Bosch Fond Tvättmaskin


Bosch frontmatade tvättmaskiner är utformade för hushållsbruk, och är lämpliga för maskintvättbara tyger. De har även tvättcykler speciellt för ylle uppgifter märkta "hand bara tvätt." Bosch frontlastare använder vatten från den inhemska kallt dricksvatten försörjning. Alla tvättmedel och textilvårds substans märkt "lämpar sig för maskinanvändning" kan läggas till en Bosch tvättmaskin s facket. Maskinerna har även variabel spinn hastighet kontroller. Om Bosch tvättmaskin utvecklar ett problem, det finns flera felsökningsåtgärder du kan prova som mycket väl kan lösa svårigheter utan att behöva ringa underhållsexperter.

Instruktioner

1 Kontrollera att din Bosch frontlastarens kontakt är helt införd i vägguttaget. Om det är löst, kan det inte vara i kontakt med ditt hem elförsörjning.

2 Kontrollera säkringen styrelsen i ditt hem. Studera säkringen som gäller för din Bosch tvättmaskinen så att den inte har blåst. Om ditt hem är utrustad med en brytare låda, se den tillhörande frånkopplings inte har löst ut.

3 Se till strömavbrott i ditt närområde är inte orsaken till tvättmaskinen inte att fungera. Slå på lamporna för att kontrollera utbudet är fortfarande i drift.

1 Se till att du har drivit på "Start" -knappen på kontrollpanelen.

2 Se till att kranen till vilken tvättmaskinens fyllningsslangen är fäst har slagits på.

3 Kontrollera hela längden av fyllningsslangen att säkerställa att det inte finns några veck eller pappersstopp som kan hindrar vattenflödet.

1 Se till varje tvätt består av både små och stora objekt.

2 Kontrollera om "Slät" funktionen har oavsiktligt valt, eftersom detta kommer att innebära kläder är våtare efter centrifugering.

3 Titta på centrifugeringshastighet ut för lasten så att den är tillräckligt hög för den typ av gods som ska diskas.

1 Se till att tvättrumman är tom och dörren helt stängd.

2 Häll en normal standard tvättmedel i huvudtvätt delen av tvättmedelsfacket.

3 Välj "Bomull 90 grader Celsius" program och växla tvättmaskinen på. Detta kommer att grundligt rengöra dess inre.