Hur man slå dräneringshål i plastblomkrukor

Hur man slå dräneringshål i plastblomkrukor


Plast blomkrukor är en huvudstapelvara för kommersiell anläggning försäljning. Växthus odlare använder krukor när transplantera plantor som har vuxit ur de små cellerna i växande magasinen. Växterna är i allmänhet överförs till balkonglådor, stora krukor och hängande krukor efter en kund tar hem dem. De plastkrukor är återvinningsbara för att odla nya plantor. Dekorativa plast blomkrukor som säljs kommersiellt kan ha en fast botten med inget dräneringssystem. Dräneringshål behövs i nya eller återvunna krukor för att skydda rotsystem och hälsa blommande växter.

Instruktioner

Brasa Tool

1 Mark fyra till sex fläckar på plastkruka anläggningen botten för dränering hålen med en markör.

2 Fäst spets in i träet brinnande verktyg. Anslut elsladden till en närliggande utlopp i ett väl ventilerat utrymme.

3 Vänd potten upp och ned på en plan yta. Fäst en skyddande ansiktsmask över näsan och munnen.

4 Tryck på uppvärmda punkten för vedeldning verktyg för att ett av de märken på krukväxt botten. Tryck ned långsamt tills de uppvärmda spets slag genom plasten i krukan. Upprepa med de återstående hålen.

5 Trimma utstickande kyld smält plast bort med kniv.

Hammaren spikar

1 Använd en spik med en vass spets.

2 Ställ krukan plast anläggningen upp och ned på en plan yta. Sätt på skyddsglasögon för att skydda ögonen från plast skärvor.

3 Placera spiken på den markerade platsen på botten av krukan plast anläggningen.

4 Knacka på spiken ordentligt med hammaren tills den stansar ett hål i plastytan. Om bottnen av krukan verkar böjas eller böja nedåt plats behållaren över ett stöd. Ställ krukan över en bit av ved eller 2-av-4 kvarleva att hålla den från att böja och bryta. Träet kommer att hålla plastbiten på plats tillåter spiken att slå igenom i träet. Stoppa knacka när spiken har genomborrat plasten för att hålla den från att bädda in i träet.