Om Flytande Hyllor

Om Flytande Hyllor


Det finns en spänning kände när man lär sig något nytt. Flytande hyllor passar denna kategori fint, eftersom de ser ut som de faktiskt flytande intill väggen. Emellertid är det sätt på vilket de är installerade en exakt ett. För hyllan för att få det stöd den behöver och önskat utseende, är husägare kommer att behöva göra en del efterforskningar i beredningen. En nivå, måttband, variabel hastighet borr och en skruvmejsel är allt du behöver för att komma igång.

Typ

Om Flytande Hyllor


Trä kommer i alla former och storlekar, vilket är bra för husägare som vill att hennes flytande hyllor konstrueras enligt hennes design. Platsen att börja är att veta hur mycket vikt hyllan kommer att hålla när den används. Detta kommer att hjälpa avgöra vilken typ av trä och stödsystemet för hyllan. En liten flytande hylla som inte kommer att ha mer än ett par uns eller pounds om det kommer inte kräver installation konsoler att vara så robust som en som kommer att hålla en LCD-TV.

Funktioner

Om Flytande Hyllor


Vissa funktioner i flytande hyllor innefattar profilerade framkanter eller spår nära till baksidan av hyllan för att hålla dekorativa plattor. På grund av hur de är gjorda, kan flytande hyllor även stödja en armatur på undersidan för användning vid ett skrivbord eller annan arbetsstation. De profilerade kantfunktioner kommer att lägga elegans och prestige till de föremål som de visas. Dessutom, de kommer i många olika färger eller fläckar.

Fungera

Om Flytande Hyllor


Praktisk och elegant är två ord som går längs med beskrivningen av en flytande hylla funktion. Det är praktiskt eftersom det kommer att visa de objekt som symboliserar en händelse eller känslor i livet för användaren. Det är elegant eftersom det avslöjar en sida av husägare som annars inte ses av besökare. Eftersom inredningen i ett hus är skickligt planerade, tanken som går in flytande hyllor har en direkt inverkan på den konstnärliga funktion flytande hyllan.

Storlek

Om Flytande Hyllor


Det tillkommer husägare att undersöka alla möjligheter i användningen av flytande hyllor för att visa sina senaste förvärv av teknologi. Till exempel måste styrka som krävs för att stödja alla delar av ett nöjescentrum beaktas när det flytande hyllorna är i planeringsstadiet. Komponenterna i ett nöjescentrum kan variera från högtalarlådor som är lätt till mottagaren och TV som inte är så lätt.

expert Insight

Om Flytande Hyllor


Installera flytande hyllor är en exakt konst. Konsolerna i väggen för att förhindra att äventyra dess styrka måste vara fast. Även när säkra fästen, vara säker på att de sluter tätt mot väggen. Om en av dem vickar eller blad rock faller ut, patch området först med gips fogmassa, låt den torka och sand den slät. Installera sedan konsolen. Mätningen mellan konsolerna och den bakre delen av hyllan som tar emot konsolerna är avgörande för de önskade resultaten.