Hur man ändra standardfält för iPhone kontakter

Hur man ändra standardfält för iPhone kontakter


När du anger en ny kontakt i din iPhone du uppmanas att registrera vissa grundläggande detaljer såsom namn och telefonnummer. Även om du inte kan faktiskt ändra standardfält som Apple erbjuder i avsnittet "kontakter" på din iPhone, kan du lägga till några extra dem. Dessa valfria fält inkluderar födelsedag, smeknamn och företag. Dessa ytterligare alternativ innebär att du kan förvandla din "Kontakter" lista från en enkel adressbok till en rikare källa till användbar information.

Instruktioner

1. Gå till din iPhone startskärmen och tryck på knappen "Kontakter". Hitta den kontakt du vill ändra och peka på den för att avslöja profilen. Tryck på knappen "Redigera" längst upp till höger hand på skärmen.

2 Dra fingret uppåt på skärmen för att gå till botten av kontaktinformationen. Tryck på "Lägg till fält" och en lista med alternativ visas.

3 Tryck på det alternativ du vill lägga till och tangentbordet visas så att du kan mata in information. Slutföra processen genom att trycka på "Spara" längst upp till höger på skärmen.