Hur man ska samordna färger i kök inredning

Hur man ska samordna färger i kök inredning


Kök inredning är mer än bara lägga till en ny gardin ett fönster. En helt färgkoordinerade kök ger färger från bänkskivor, skåp, väggar och även apparater, in i bilden. Kök dekorera kan innebära en ommålning jobb, eller installera nya apparater med ett skott av färg till dem. När man tänker på ett nytt färgschema för ett kök, välja färger som samordna och förbättra varandra, och de som arbetar i en mängd olika belysningssystem för att representera olika tider på dagen.

Instruktioner

1 Samla en anteckningsbok föredragna färger och köks exempel för ett nytt kök, eller ta bilder i köket behöver dekorering. För befintliga kök som behöver en ansiktslyftning, greppa rutor av färg färger för både väggar och skåp. Lägg dem alla ut och leta efter mönster och kombinationer som ser bra ut med varandra. Ta bilder av den aktuella uppsättningen upp under olika tider på dagen för att se hur mörk eller ljus de olika områdena i köket blir, som kan påverka färg eller tyg färgval.

2 Titta på den övergripande utformningen av köket, och där fönstren är eller var det inkommande ljuset kommer ifrån. Takfönster och höga fönster kommer att bidra till att lysa upp mörka utrymmen och djupare färger, medan kök som är stängda med inga windows bättre med ljusare färger.

3 Identifiera de aktuella apparaten färger, eller vilka apparater kommer att installeras i det nya köket. Harmoniska utseende för kök införliva färgerna på väggar, bänkskivor och vitvaror tillsammans. Apparater som är inbyggda i modeller, som spänner och mikrovågsugn kan kollidera med en nyligen införda färg om de inte är i ljusare eller mörkare nyanser. Rött och pinks kan inte gå helt tillsammans, men olika nyanser av varje koordinat väl med varandra. En favorit klarblå kamin går väl i ett kök med neutrala toner.

4 Måla eller dyka upp igen befintliga skåp i stället för att installera nya. Detta kommer att bidra till att spara pengar i det långa loppet, men också hålla med det nuvarande systemet i köket. Välj färger som smälter med väggar eller kakel. För de skåp som har tyg eller gardiner dörrar, är detta en möjlighet att införa en enda färg som skiljer sig från resten av köket som ser samordnad.

5 Testa en ny färg först innan du investerar i en fullständig lack. Pensla på olika nyanser av samma färg på en vägg eller på ett skåp och se hur färgerna ser under olika tider på dygnet. Vad kan verka riktigt mörkt på ett chip kan vara för ljus i ett starkt upplyst rum.