Hur man skapar Transparent Visitkort Online

Hur man skapar Transparent Visitkort Online


De flesta visitkort trycks på standard kartong papper, men om du vill kort som har en lite mer Touch, överväga att beställa genomskinliga visitkort. Dessa är tydliga plastkort med färgad, svart eller vitt bläck tryckt på framsidan. Du kan också få frostade kort, som är halvtransparent. Dessa affärskort är lite dyrare än standard sort, men är iögonfallande och innovativa. Det finns flera online tryckeritjänster som du kan använda för att skapa dessa transparenta kort.

Instruktioner

1 Hitta en online-visitkort utskriftstjänst som specifikt ger transparenta eller genomskinliga plastkort. Exempel innefattar CustomPlasticPrinters.com och AllTimePrint.com. Om det är möjligt, välja en tjänst som erbjuder en bekväm online-mall guiden.

2 Välj typ av transparent kort som du vill skapa, helt klart eller frostat.

3 Välj antalet färger som du vill ska visas på ditt kort (en, två, tre, eller fullfärg).

4 Välj textfärgerna för ditt kort. Eftersom kortet är klar, kommer bara om någon färg inbegripet vit visar upp mot bakgrunden. Undvik ljusgrå eller kanariefågel gul, eftersom dessa kan fortfarande vara svårt att läsa på klar plast.

5 Välj tjocklek för din klar plastkort (alternativen varierar beroende på tjänsten).

6 Skriv in texten för din plast visitkort, inklusive ditt namn, företagets namn, adress, telefonnummer, faxnummer, hemsida och e-postadress. Ladda upp din logotyp till guiden och sätt in den i mall.

7 Skapa ett konto med tjänsten och skicka begäran om utskrift.

1 Klicka på alternativet för att hämta ett visitkort mall från skrivarens hemsida för din beställning som ett alternativ om tjänsten inte erbjuder en online-Design Wizard. Många visitkort skrivare erbjuder lättanvända fil mallar i Adobe Photoshop, Illustrator och andra layout programformat som du kan spara på din dator och öppna för redigering. Mallen kommer att ha en transparent bakgrund och storleks riktlinjer för dig att följa.

2 Starta en ny ordning med utskriftstjänst på webben. Välj designalternativ som beskrivs i steg 2 till 5 i avsnitt ett.

3 Överför den färdiga filen till din beställning, skapa ett konto med tjänsten, och sedan skicka den för utskrift.