Idéer för en strandtema Fönster

Idéer för en strandtema Fönster


Klä upp ditt kök eller sovrum fönster med en strand tema som har prydnadssaker från dina havet upptäcktsfärder. Strand-tema fönster fungerar bra i ett rum med en ocean, resor eller marin stil tema. Men du kan också skapa en strand-tema fönster i ett rum som inte har havet specifika inredning så länge färgerna matchar rummets befintliga inredning.

Fönsterblom snäckskal Exteriors

Köp keramiska blomkrukor och måla dem en djup blå färg som påminner dig om havet. Samla snäckskal och småsten på stranden och limma dessa till det yttre av de blomkrukor. Fyll krukorna med ingjutning mix och plantera dina favorit blommor. Smycka din fönster med dessa dekorativa strand-tema krukor.

Beach Treasures

Smycka din fönster med skatter som du hittar på stranden eller köpa i stranden butiker. Leta efter glasflaskor som har korkar och fylla dessa med sand. Placera sandfyllda flaskor på fönsterbrädan av din strand-tema fönster. Inkludera andra stranden dekor på fönsterbrädan såsom stora snäckskal, sjöstjärnor eller småsten som du har hittat i sanden, tillsammans med sällsynta fynd såsom gamla mynt eller smycken.

Gardiner

Köp strand-tema gardiner som man kan dekorera ditt fönster. Blå gardiner med snäckskal tryckt på dem kan fungera bra. Men du kan också hitta andra typer av stranden gardiner som innehåller konstruktioner såsom sjöstjärnor. Grundläggande barnet blå eller gula gardiner kan också arbeta för en strand-tema fönster så länge du klä upp fönsterbrädan med andra havet skatter.

Mjukpapper Beach Symboler

Du kan också pryda din strand-tema fönster med anpassade strand skapelser. Köp färgglada mjukpapper och stranden stenciler såsom sjöstjärnor, fisk och sjöhästar. Använd en penna för att spåra schablonen form på mjukpapper och sedan klippa ut. Tejpa den lilla stranden djur på fönstret och låta solen skina in genom silkespapper.