Hur man kan stoppa ljuddämpare drönare

Hur man kan stoppa ljuddämpare drönare


Ljuddämparen drone är bane många bilentusiaster. Hot rods och andra höga motordrivna fordon faller ofta offer för buller vid hastigheter över 70mph. Dubbla avgassystem kan vara den mest irriterande eftersom fordonet potentiellt producerar dubbelt drönare. Bullret uppstår när avgaserna från cylindrarna i resonans inom delar av ljuddämparen, vanligtvis vid en hög nivå av RPM. Konsumenterna kan välja att antingen dämpa ljudet med en mängd olika produkter eller installera en annan ljuddämpare. Hursomhelst, räkna med att söka hjälp från en professionell om du inte har omfattande bil kunskap.

Instruktioner

1 Bestäm om det är faktiskt ljuddämpare som orsakar drönare. Notera vad RPM du hör normalt buller. Nå denna nivå av RPM i en lägre växel och lyssna efter samma ljud. Om du inte hör det ljudet kan komma från något annat på den bakre änden av bilen såsom stammen eller lösa hjul.

2 Installera glas förpackningar eller en glas pack ljuddämparen på fordonet. Glas förpackningar fylls med glasfiber som är utformade för att öka motoreffekten och eventuellt dämpa ljud; de kommer inbyggd i vissa ljuddämpare eller kan tillsättas av en tekniker.

3 Byt ut din dubbelt avgassystem med en enda avgaser. Detta kan minska kraften i motorn, men kommer också att minska drönare i många fall.

4 Köp en Dynomax VT ljuddämpare för att ersätta din gamla ljuddämpare. Enligt företagets hemsida, är Dynomax ett "högt flöde av rostfritt stål prestanda ljuddämpare som styr irriterande drönare samtidigt som maximal prestanda på ett komplett utbud av gatu applikationer". ljuddämpare i rostfritt stål förhindra eller minska avgas drönare ofta.

5 Gör om din avgassystemet för att inkludera en X-rör eller H-rör, som i teorin skulle kunna minska drone eller åtminstone ändra det till en mindre märkbar ton. Andra objekt som resonatorer, ljuddämpare eller aktie ljuddämpare är särskilt utformade för att minska bullret, men kan också påverka bilens prestanda.