Hur man gör en lastbil tårta

Hur man gör en lastbil tårta


Födelsedagstårtor kan ta på en mängd olika former, beroende på hedersgäst intressen. En tårta kan vara en av de har dekorativa bitar av en födelsedagsfest, och kan komplettera partiets tema. Om ditt barn älskar lastbilar och har en leksak kista full av dem, använda dem som inspiration för att skapa en lastbil formad tårta som ditt barn kommer att minnas.

Instruktioner

1 Värm ugnen per batter instruktioner.

2 Välj en kakmix i ditt barns favorit smak, eller förbereda smeten från scratch.

3 Fett och mjöl kastruller för att förhindra att smeten inte fastnar. Häll smeten i limpa formad kaka kastruller - en stor limpa pan, och ett mindre.

4 Grädda kakorna vid lämplig temperatur för lämplig tid. De mindre limpa kräver mindre tid.

5 Låt kakorna svalna och sedan ta bort dem från limpa kastruller.

6 Anslut de två kakor tillsammans genom att sprida ett tunt lager av grädde på en av de smala ändarna av den större limpa och klibba den till den andra. Den större kakan bör vara bakom den mindre, eftersom det kommer att utgöra lastbilens flak. Trimma den mindre loaf för att göra det står i proportion till en lastbilshytt, dvs det bör vara ca 1/4 av längden av lastbilens flak.

7 Ice båda kakor, eller täcka dem med fondant i ditt barns favoritfärg. Använd kakmått att skära former av fondant att fästa till lastbilen, såsom din unge initialer, eller hans ålder. Glöm inte att lägga till några svarta eller ljusblå rektanglar på framsidan och på sidorna av hytten för att representera fönster.

8 Sprid grädde på toppen av större limpa, linje den med svart eller röd lakrits och strö smulad kakor och trail mix på toppen av isbildning för att representera lasten.

9 Anslut hjul till lastbilen genom att placera tandpetare genom chokladöverdragna munkar och ansluta munkar på sidorna av kakan. Du kan fylla i donut hål med kulor av silver eller svart fondant att representera nav hytter.

1 Värm ugnen och förbereda kaksmet. Fett och mjöl pannan.

2 Häll smeten i en kastrull formad som en brandbil. Baka kakan enligt smet instruktioner.

3 Ta ut kakan ur ugnen och täck den med röd fondant eller glasyr. Klipp ut fondant bitar för lastbilsfönster, eller klippa ut stjärnor eller brand hattar att dekorera sidorna av lastbilen.

4 Sprid grädde på choklad kakor som är tillräckligt stor för att tjäna som hjul, och hålla hjulen på sidorna av kakan.

5 Använd långa remsor av lakrits eller salta pinnar för att bilda en stege på sidan av brandbilen.