Hantverk projekt med daisy för barn

Hantverk projekt med daisy för barn


Ofta uppskattade för sin delikata skönhet, prästkragar tenderar att växa inom områden och i naturen. De finns i många olika färger och former, och är lämpliga blommor för användning i hantverk med barn. De kan uppträdda tillsammans i en "daisy chain" för att använda som krans, ett halsband eller en krona, som är ett roligt sätt att använda utomhus på en vacker dag. Daisies behålla också deras skönhet när pressas och torkas. Var kreativ och njuta av enkelheten av de små sakerna i naturen.

GRUPPSEX

Barn har skapat daisy kedjor i många generationer, och det fortfarande gör en rolig, lätt projekt att göra med dina barn. Välj blommor med en något tjock, stark stam, om du har ett val. Plocka blommorna från marken för att få den längsta stammen möjligt. Välj när du går, så för att undvika att plocka alltför många blommor. Med hjälp av en mattkniv eller en fingernagel, gör en liten bit på längden i en stam ungefär halvvägs ner från blomman. Sätt stammen av nästa blomma genom skiva och dra igenom. Gör sedan ett segment av att stammen och upprepa processen tills du har önskad längd. När du är klar kan du väva ihop ändarna, eller bara lägga till ytterligare en skåra i den första blomman stäv och dra den sista stammen igenom.

Inramade Pressade blommor

Pressade blommor kan skapa överraskande konst som du kommer att njuta av under en tid. Gå ut med ditt barn och plocka några färgstarka präst, försöka få olika storlekar. Försök också att hitta blommor som är helt öppna så att de planar lättare. Välj hela stammen och lämnar också. Öppna en tung bok mot centrumsidorna, och lägga en bit papper ned på sidan. Placera en blomma platt på sidan, täck med ett annat papper och stäng boken ordentligt. Gör detta för varje blomma, och lägga mer tunga böcker på toppen. Låt stå några dagar, sedan komma tillbaka och öppna upp dem. Dessa kan noggrant inramade och hängde att njuta av.

Pressade blomman bokmärke

En annan sak du kan göra med pressade blommor är att göra ett bokmärke av dem. Du kan använda en smal blomma med en lång stjälk och blad, eller så kan du använda flera blommor utan stjälkar. Ta två ark tydlig kontakt papper och skär dem ca 3 inches bred och ca 6 inches lång. Dra försiktigt stöd från en bit och lägg den på bordet, klibbiga sidan uppåt. Placera blomman i mitten av den klibbiga sidan, och sedan ta bort skyddspapperet från den andra kontakten papper och tryck de klibbiga sidorna av varje tillsammans. Tryck så platt som möjligt, och trimma kanterna om de inte rada upp perfekt.