Hur man bygger en Bamboo Screen

Hur man bygger en Bamboo Screen


En bambu skärm för din uteplats, veranda eller terrass förbättrat integritetsskydd från gatan, och det kan skugga en speciell prydnadsträd eller växt. Det kan också användas för att separera en del av ett rum från resten, som i en asiatisk-tema hem. Detta miljövänliga och hållbara byggmaterial ger naturliga element till det inre av ett hem. När gjort, lämna skärmen ser naturliga eller stencil dekorativa mönster som smälter med inredningen i det omgivande området.

Instruktioner

1 Mät bredden på det område där du vill installera skärmen och visualisera hur högt skärmen ska gå. Använda dessa mätningar som en guide, skär bambupålar till önskad höjd på skärmen med en handsåg. Använd så många stolpar som du behöver för att uppnå önskad bredd.

2 Unravel 22-gauge tråd från en spole. Mät och markera tråden så att det är fyra till fem inches längre än toppen av bambupålar. Vind eller linda änden av kabeln säkert över toppen av en stolpe flera gånger. Dra spänd så det spelar ingen slinga utan förblir tätt mot stolpen.

3 Mät samma avstånd från den andra änden av samma stolpe och upprepa proceduren för att linda änden av en annan spole av tråd flera gånger under denna punkt.

4 Lägg bambu stolpe på en nivå marken och utvidga de övre och undre trådar minst 15 inches till sin högra sida.

5 Lägg på ytterligare ett bambu stång intill den första en, direkt över de övre och nedre ledningarna. Rikta in den så att dess topp och botten är i linje med föregående stolpe, och se till att båda polerna att röra.

6 Håll den andra polen stadigt medan inslag den övre viran säkert över det. Vira den samma höjd från sin topp som tidigare pole enhetlighet. Upprepa proceduren för att linda den nedre viran runt sin nedre ände. Se till det enda utrymmet mellan de båda bambupålar är tjockleken på de övre och nedre ledningarna däremellan.

7 plats en annan pol mot tidigare två och upprepa proceduren för att fästa den. Fortsätt att fästa stolpar tills du uppnår tjockleken på skärmen.

8 Borra en hängare hål genom toppen och botten av de två hörnstolpar. Borra det översta hålet ovanför viran, och det nedre hålet nedanför viran. Kör lina eller tråd genom båda hängare hål att hänga i önskad plats.