Hur man installerar en parabolantenn nätverk dvr 625

Hur man installerar en parabolantenn nätverk dvr 625


TV-leverantörer fortsätter att ändra och uppdatera sin utrustning för att passa de aktuella trenderna. För att dra nytta av de senaste funktionerna, uppgradera till en digital videobandspelare, liksom Dish Network Duo DVR 625, vilket sparar program för dig att titta på ett senare datum och låter dig spola framåt, pausa och spola tillbaka direktsänd TV. Dish Network erbjuder detta nyare modell mottagare till många av sina kunder för bara en liten fraktavgift. Om du väljer att uppgradera eller om du är en ny kund som använder din DVR 625 för första gången, har du alltid möjlighet att installera den själv.

Instruktioner

1 Placera Dish Network 625 DVR mottagare i sitt permanenta läge nära ett vägguttag och ett telefonjack. Anslut den ena änden av en telefonsladd till din jacket och den andra till "Phone Jack" port på din DVR. Dish Network kräver att alla mottagare vara ansluten till en aktiv telefonlinje.

2 Anslut koaxialkabeln från parabolen på baksidan av din mottagare där den är märkt "1 -. Satellit i" Detta är din programmering foder.

3 Anslut Audio / Video kablar till tv: n och anslut den andra änden till din mottagare i ljud- och videoportar i rutan "1" på baksidan av enheten. Istället för att använda den medföljande gula kompositkabel, prova en S-videokabel för bästa bildkvalitet.

4 Anslut din TV och DVR 625 till ett överspänningsskydd och koppla detta grenuttag i närmaste vägguttag. Slå på båda enheterna och samtal Dish Network för att aktivera din nya mottagare. De kommer att guida dig genom skärm set-up.