Hur man gör en Duct Tape ringer fallet

Hur man gör en Duct Tape ringer fallet


Om du hittar kommersiella fall mobiltelefon tråkigt, skapa något som passar in med din personlighet. Att göra en mobiltelefon hållare från tejp är ett snabbt och enkelt hantverk som ger en elegant och underhållande objekt. Dessa hållare kan hjälpa dämpa din telefon om den faller och hålla ytan från repor i fickan eller handväskan.

Instruktioner

1 Wrap ett lager av tejp runt kroppen av din mobiltelefon med den klibbiga sidan ut. Täck huvuddelen av kroppen av telefonen om telefonen är längre än silvertejp bredd. Denna tejpbit startar huvuddelen av din telefonhållare.

2 Tape en bit tejp från framsidan av telefonen på baksidan, kör ner runt telefonens undersida. Se till att denna bit tejp är klibbiga sida ut, som bandet i steg 1. Denna tejpbit startar telefonens undersida hållare.

3 Layer en andra bit tejp över den första på huvudkroppen, med den klibbiga sidan inåt. Placera en andra tejpbit över tejpen i botten av hållaren med den klibbiga sidan i. Du har nu två skikt av band som bildar en sorts kopp som omger din telefon.

4 Klipp en bit tejp som mäter 3 inches lång. Vik bandet på mitten vertikalt med de klibbiga sidorna vidrör. Detta kommer att vara den flik som håller telefonen i hållaren.

5 Tape ena änden av klaffen till toppen av baksidan av hållaren. Vik fliken över toppen av telefonen i hållaren för att se var i slutet av klaffen träffar på framsidan av hållaren. Placera ena halvan av en kardborre prick par på hållaren på denna punkt, och fäst den andra kardborreband prick på undersidan av klaffen. Skjut de två kardborrband prickar tillsammans för att avsluta ärendet.