Hur man rengör svarta golvplattor

Hur man rengör svarta golvplattor


Man skulle kunna tro att när du lägger ner svarta golvplattor i ditt hem som den mörka färgen skulle dölja all smuts som ackumuleras med gångtrafik. Tyvärr är resultatet tvärtom. Svart golvplattor tenderar att visa en hel del smuts, som berövar dem deras glans eller perfekt matt finish. Byta din vanliga rengöringsprodukt, till ett som innehåller destillerad vit vinäger och Kastilien tvål, kommer att hålla din svarta golvplattor ser sitt bästa utan att lämna en rest. Följ dessa steg.

Instruktioner

1 Fyll en 946ml sprayflaska halvvägs med vatten. Tillsätt inte mer vatten än hälften av sprayflaskan eftersom du behöver utrymme för tillsats av ättika och Kastilien tvål, liksom, tomrum för ingredienser för att andas.

2 Häll halv kopp destillerat vit vinäger i sprayflaska med vatten. Om du har en sprayflaska som är större eller mindre än 907gr, justera mätningar medan förhållandet 1/2 liter vatten till 1/2 kopp ättika.

3 Tillsätt fem droppar Kastilien tvål till blandningen i sprayflaska. För en mindre sprayflaska du kommer att vilja att minska mängden ner till cirka två droppar, och för större sprayflaskor du kan använda så mycket som 5-6 droppar extra tvål.

4 Fäst sprayflaska Bäst och ge flaskan en lätt skaka att jämnt sprida innehållet. Spraya svarta golvplattor generöst med tvål, vinäger och vatten-blandning.

5 tvätta svarta golvplattor med en mikrofibermopp, gå över plattorna med moppen tills all smuts och renare har tagits bort. Fortsätta processen för besprutning plattorna, och sög med mikrofibermopp tills den svarta golvplattor gnistan.