Hur man fäster en vev till en Crossbow

Hur man fäster en vev till en Crossbow


Ett armborst ser ut som en hybrid mellan ett gevär och en bågskytte båge. Armborst har en lateral båge på framsidan av vad som ser ut som ett gevär lager. Fören strängen blir cocked på ett sådant sätt att den vilar i närheten av den bakre delen av vapnet lager. Eftersom många armborst strängar är under enorm press, tar det en stark arm att spänna dem. Som ett sätt att underlätta stam av spänn, installera en armborst vev. En vev fungerar med ett handtag, som liknar en fiskerulle, som drar strängen tillbaka med mekanisk fördel, vilket gör uppgiften lättare på armarna.

Instruktioner

1 Skruva gummi stötdämparen från den bakre lager av armborst. Detta är ett gummistycke på baksidan av den ända-änden av lager. Använd en Phillips eller skruvmejsel, beroende på vilken typ av skruvar påträffas.

2 Rikta in vev s gängor till de exponerade skruvarna på slutet av armborst lager. Placera packnings stötdämparen tillbaka på skruvarna och dra ihop.

3 Placera veven krokar till sidan av armborst lager för transport när du inte använder samma till vev tillbaka strängen. Många vevar komma med små fästen för krokarna. Om vev har fästen, bifoga dem till sidan av armborst lager.

4 Ta krokarna från fästena och haka dem till armborst sträng när redo att veva tillbaka att spänna vapnet.