Hur man kontrollera bläcknivåerna i en HP Officejet 5610

Hur man kontrollera bläcknivåerna i en HP Officejet 5610


HP Officejet 5610 bläckstråleskrivare skriver i form av en HP 27 standard-kapacitet eller 56 med hög kapacitet svart bläckpatron och en HP 22 tricolor bläckpatroner, eller en HP 58 fotobläckpatron och tricolor patron. Oavsett om du behöver kontrollera bläcknivåerna innan ett stort utskriftsjobb på grund av en bläckvarning låg, eller måste fastställa antalet nya patroner du ska köpa när man köper varor, har HP gett dig en snabb metod för att kontrollera de uppskattade bläcknivåerna i Verktygslåda för skrivare i HP Lösningscenter på datorn.

Instruktioner

1 Klicka på ikonen HP Lösningscenter på skrivbordet två gånger för att öppna HP Lösningscenter, eller gå till "Start", "Alla program", "HP" och klicka sedan på "HP Solution Center" på HP-menyn.

2 Öppna Verktygslåda för skrivare i HP Solution Center. Välj "Inställningar", "Utskriftsinställningar" och "Verktygslåda för skrivare."

3 Välj fliken "Beräknade bläcknivåer" för att kontrollera de uppskattade bläcknivåerna för HP Officejet 5610 svart och tricolor, eller foto och tricolor bläckpatroner.