Hur aktiverar jag NiCd batterier?

Hur aktiverar jag NiCd batterier?


Nickel-Cadmium (NiCd, eller NiCd) batterier är en typ av laddningsbart batteri. Laddningsbara batterier brukar få en initial kostnad på fabriken, men de kan utföra med tiden som de sitter i paketet på hyllan. Conditioning batterierna när du först aktivera dem kan förbättra prestanda och kapacitet av batterierna genom att omfördela elektrolyter som bär batteriets laddning och avhjälpa torra fläckar.

Instruktioner

1 Leta reda på batteriladdaren på en plats där den kan ta ut en rumstemperatur. Laddning i ett läge med högre temperatur, till exempel på en solig fönsterbrädan eller i en varm bil, minskar prestanda batterier.

2 Ta bort eventuella gamla batterierna ur laddaren. Många batterier innehåller giftiga kemikalier, så du bör återvinner gamla uppladdningsbara batterier på en lämplig plats om de är döda.

3 Sätt dina nya batterier i batteriladdaren. Många laddare kommer inte att ladda batterierna korrekt om de är införda i par eller fyrhjulingar, men några bra kvalitet laddare ladda varje batteri för sig, oavsett hur många infogas.

4 Starta laddningscykel. Om batteriladdaren inte köra en konditioneringscykel som standard till en konditioneringscykel när batterierna sätts in, kan du behöva ändra inställningarna på batteriladdaren innan du startar laddningscykeln.

5 Låt batterierna vara kvar i laddaren när de släpps och fulladdat två till tre gånger. Efter två till tre cykler är klara, kan du ta ut batterierna ur laddaren och använda dem.