Hur man bygger en enkel plattform säng

Hur man bygger en enkel plattform säng


Plattform sängar är enkla mönster som innefattar en grundplattform som att placera dina sängkläder. Trä stödstrukturen lifts madrassen, med eller utan en låda våren, från marken, vilket gör det lättare att komma i och ur sängen. Plattformar höja även den sovande från golvet och ut ur häftiga utkast och damm på de lägre nivåerna, vilket möjliggör en friskare och mer bekväm sömn.

Instruktioner

1 Placera de tre långa brädor på sina kanter, åtskilda 18 inches isär. Placera de kortare brädor vid ändarna av de längre brädor. Fäst små skivor till längre brädor genom att köra tre skruvar genom sidan av den lilla styrelsen och i slutet av de längre brädor med din borrmaskin. Bildar en rektangel med korten, med en lång bräda kör upp i mitten av ramen.

2 Placera plywood ovanpå ramen och bifoga det till styrelserna i ramen med skruvar. Köra en skruv genom plywood och in i toppen av träram var 12 inches runt hela strukturen för att stärka sängen och hålla det säkert.

3 Placera rutan våren och madrass ovanpå plattformen. Sitter på toppen av madrassen och studsa din vikt på olika platser runt sängen för att testa sin styrka.