De biverkningar av Sudocrem

De biverkningar av Sudocrem


Sudocrem är en antiseptisk helande kräm avsedd för behandling av hudirritationer såsom utslag, eksem och solbränna. Även om det har visat sig vara ett effektivt helande agent, har biverkningar såsom överkänslighet och irritation varit kopplade till den helande salva.

ingredienser

Sudocrem utgörs av aktiva ingredienser zinkoxid ph. eur., bensylalkohol bp, bensylbensoat bp, bensyl cinnamat och lanolin (allergivänliga). Den antiseptiska kräm innehåller också renat vatten, flytande paraffin, citronsyra och andra ingredienser.

Avstånd

Sudocrem bör endast användas som föreskrivet. Applicera salvan konservativt till det drabbade området, massage i cirkelrörelser tills det har absorberats in i huden. Sudocrem kan appliceras två till tre gånger per dag.

Bieffekter

Mindre biverkningar har kopplats till hudkräm, inklusive irritation och allergisk reaktion. Symptomen kan omfatta klåda, sveda och ömhet där krämen appliceras. Allvarlig allergisk reaktion kan leda till svullnad, rodnad och utvecklingen av ömma och kliande knölar. Skulle irritation uppstår ska du sluta använda salvan omedelbart. Om symtomen kvarstår eller förvärras, bör du söka läkarvård.

fördelar

Sudocrem syftar till att befria hudirritationer av lugnande, helande och skydda problemområden. Den är utformad för att behandla värmeutslag, blöjeksem, solbränna, små skärsår, liggsår och eksem. Sudocrem är också känt att minska uppkomsten av akne och ansikts fläckar.

Varning

Tillverkas av Forest Tosara Ltd., är Sudocrem en aktuell grädde för utvärtes bruk. Det bör aldrig intas, eftersom det kan orsaka magbesvär, kräkningar och diarré. Hålla sig borta från ögon och näsa, eftersom det kan orsaka sveda, klåda och andra negativa bieffekter. Förvaras utom räckhåll för barn, i synnerhet om den öppnas, eftersom det inte finns någon barnsäkra mekanism på behållaren.