Hur man stoppar sofföverdrag från att glida

Hur man stoppar sofföverdrag från att glida


En soffa täcka --- även känd som en möbelöverdrag --- är en löstagbar monteras duk som skyddar och dekorerar en soffa. Om en möbelöverdrag är sjuk montering, kommer den att glida av soffan under användning. Enligt Sunset Books, med en enkel snabb lösning, kan du förhindra att detta händer.

inköps~~POS=TRUNC Material

Köp en rulle extra stark dubbelhäftande tejp från din lokala järnaffär. Enligt Mark Montano och Carly Sommerstein, författare till "Fönster Behandlingar och Överdrag för Dummies" dubbelhäftande tejp fästs säkert överdraget till din soffa utan att lämna skadlig återstod.

Ansökan

Skär tre-tums delar av dubbelhäftande tejp och placera dem var tolv inches längs veck i soffan, för att hålla överdraget på plats. Efter att ha säkrat Överdraget till veck, linje armar, rygg och botten av soffan med tre-tums delar av bandet, liksom.

avlägsnande

När du tar bort överdrag, ta tag i tyget och dubbelhäftande tejp och dra från vänster till höger i en långsam, kontrollerad rörelse. Om några rester kvar på soffan, använd en bomullstuss doppad i tvättsprit för att ta bort den.