Hur att plantera en bön trädgård

Hur att plantera en bön trädgård


Bön trädgårdar är utomhus som är utformade för att underlätta eftertänk bön och meditation. Sammantaget bör det utrymme att ge en miljö där Gud och alla hans skapelser kan uppskattas och reflekteras på. Processen att skapa en bön trädgård kan vara en mycket givande erfarenhet. Vissa delar av trädgården varierar, men några av de vanligaste inslag bibliska växter, religiösa statyer, dekorativa bibliska passager och bekväma sittplatser.

Instruktioner

1 Forskning växtmaterial. Försök att införliva växter med särskilda bibliska betydelser. Många användbara online-handböcker ge bibliska sammanhang och fotografier för att hjälpa dig att välja rätt lövverk. Många av växterna kan inte vara lätt tillgänglig eller lämplig för där du bor, så forska de växande kraven på varje anläggning innan du gör några inköp.

2 Analysera det utrymme där du planerar att sätta din trädgård. Obs befintlig vegetation, där den bästa utsikten är och några obehagliga ljud, lukter eller distraktioner. Skriv ner en grov skiss och viktiga uppgifter om din nuvarande plats, inklusive grundläggande dimensioner.

3 Skissa ett diagram över din bön trädgård baserat på den information som erhålls från din webbplats analys. Inkludera typ och plats för alla de nya funktionerna i din bön trädgård i förhållande till befintliga anläggningar och funktioner som noterats på din sida analys. Stora anläggningar kan användas för att blockera obehagliga vyer. Färgprovanläggningar kan dra uppmärksamhet till en viss trädgård element.

4 Plantera din vegetation. Glöm inte att ta hänsyn till solljus och avståndskraven för varje anläggning.

5 Place religiösa statyer eller bibliska passager som du vill inkludera i din trädgård. En av de vanligaste statyer med i bön trädgårdar är Saint Francis. Men framför allt bör statyn ha personlig betydelse för dig, så inkludera en som du gillar. Stora statyer kan fungera som en samlingspunkt, så placera dem i ett område i din trädgård som du tycker förtjänar extra uppmärksamhet. Bibliska passager kan vara inskrivna på bara om någon form av hardscape. Den mest lättillgängliga formen är prefabricerade stenar. Undvik att placera dessa alltför lågt eller bakom vegetation - placera dem där du kan läsa dem lätt.

6 Lägg till lite bekväma sittplatser för att uppmuntra användningen och utnyttjandet av din bön trädgård. Placera sittgrupper under träd för att ge skugga. Orientera sittplatser mot din trädgård bästa utsikt.