Jack & the Beanstalk konst aktiviteter

Jack & the Beanstalk konst aktiviteter


"Jack and the Beanstalk" är en klassisk barnfolksaga. En pojke planterar en magisk böna som växer till en bönstjälk. Han klättrar beanstalken till ett magiskt land högt på himlen och finner föremål han behöver tillbaka på land, men de infödda jättarna bor där håller honom från sitt uppdrag. Du kan läsa eller berätta för barn, sedan utveckla konstaktiviteter för att följa sagan.

"Jack och bönstjälken" Cover

Läs någon version av "Jack and the Beanstalk" och be barnet att måla hans favoritscen från historien. Låta barnet använda tempera färg för en mer abstrakt målning eller vattenfärger för en mer detaljerad en.

Dekorativa Blomkruka

I berättelsen, växter Jack en magisk böna som växer till en bönstjälk. Köp en blomkruka på din lokala trädgårdsbutik och låta barnet att dekorera den med färg, färgpennor och glitter. Låt henne att välja ett frö att plantera i potten, och titta på bönor växa.

bean Art

Använd bönor för att skapa en dekorativ mosaik. Köp en blandad mängd olika bönor på din livsmedelsbutik och limma dem på 4-tum med 4-tums fyrkant kakel. Övervaka denna verksamhet och använda en limpistol att hålla bönorna till plattan. Täck hela kakel eller helt enkelt skapa en form med bönorna. Köp en vägg kakel display för konstverket, och sätta konstverk i ditt barns rum.