Hur man bygger modellflygplan Från Scratch

Hur man bygger modellflygplan Från Scratch


Flygplan inspirera oss alla med sin snabbhet, frihet och även stil. Dessa fordon inspirera skapandet av flygplansrelaterade leksaker, filmer och videospel, helt enkelt för att ge människor en känsla av att de har kontroll över sin egen flygplan. Att skapa en modell flygplan från grunden kan göras med relativ lätthet. Resultatet kan användas som en del av ett forskningsprojekt. Du kan även bjuda över vänner och designa unika färgscheman för varje persons plan.

Instruktioner

En Trace ut mönstren för de plana styckena på ett tunt ark av balsaträ. Rita vingarna med en rektangel, 9 tum lång och 1-1 / 2 inches bred. Lägg till en diagonal linje i övre vänstra och högra hörn av vingen. Dra kroppen av planet med en lång tunn rektangel, 9 tum lång med 1 tum bred.

2 Lägg till en 1/2-tums-tall med en tum lång trapets med en triangulär punkt på framkanten för sittbrunnen. Lägg den vertikala stabilisatorn på baksidan av planet med en triangulär form, halv tum lång med 1/2 tum lång. Rita horisontella stjärtstabiliserings med en form identisk med vingar, en tum lång och 1/2 tum bred.

3 Rita två, 1-1 / 2 tum lång 1/32 tum bred, spåren på kroppen för vingarna och stabilisatorer att gå in. Rita först direkt under sittbrunnen. Lägg en annan slits, halv tum lång och 1/32 tum bred, strax nedanför den vertikala svansen stabilisator.

4 Skär de plana delarna ut från balsaträ arket med en X-Acto kniv. Slip vingen inuti långa spåret och den horisontella stjärt stabilisatorn i ryggen platsen. Vik en 1-tums-lång med 1/2-tums-bred bit av tenn över spetsen av planet. Du kan behöva för att säkerställa detta med superlim. Detta kommer att ge planet extra tyngd.

5 Måla och dekorera planet med akrylhobbyfärg. Lägg röda cirklar på höger och vänster sida av vingen och små trianglar inuti de vertikala och horisontella svans stabilisatorer.