Liss Beach Brons instruktioner

Liss Beach Brons instruktioner


Den Babyliss Beach Bronze Salon-systemet är en hemma-garvning systemet marknadsförs som en salong-kvalitet, gör-det-själv-produkter. Förutom airbrush applikatorn enhet som har sin egen applikator flaska och airbrush stativ, satsen kommer också med fyra flaskor av Babyliss Beach brons garv lösning, en flaska Babyliss Beach Bronze Body Smidigare och en garv skärm med sin egen förvaringspåse som av 2010. enheten kommer att arbeta med andra garvning lösningar varumärke så länge de är professionella spray sol produkter.

Instruktioner

Förberedelse

1 Scrub hela kroppen försiktigt med Babyliss Beach Bronze Smidigare att exfoliera och raka alla områden du normalt rakar.

2 Skölj och torka huden. Applicera en fuktighetskräm och låt lotion för att absorbera fullständigt. Denna process bör vara avslutad åtta till tio timmar före spray garvning, för bästa resultat.

3 Montera spray tan område genom att placera en bortkastbar ark, handduk eller matta på garvgolvet och montering av garv skärmen från Babyliss Tanning System kit runt golvet.

4 Anslut luftkompressorn, slang och bronzer formel flaska på airbrush enheten. Placera flaskan i montern bredvid den redan monterade spray tan skärm.

garvning

1 Fäst håret bort från ansiktet i en duschmössa.

2 Applicera en barriärkräm som vaselin för handflatorna, bottnar fötter och någon annan del av kroppen som du inte vill bli spraya solbränd. Kliv in i förberedda garv område.

3 Besprutning i en liten, cirkulär rörelse, med airbrush enheten 25 till 30 cm (10 till 12 tum) från fötterna, lätt täcka fötterna med spray.

4 Spraya med samma rörelse upp framsidan av ben, bål område och armar. Var noga med att spraya på framsidan av varje avsnitt först. Flytta sedan åt sidan, ryggen och andra sidan i förekommande fall, för att säkerställa fullständig täckning.

5 Instruera motivet att hålla andan och blunda innan du börjar spraya halsen och ansiktet. Arbete i liten 30-sekunders skurar för att ge personen en möjlighet att andas.

6 Demontera spray tan utrustning och ren enligt inkluderade instruktioner för att förhindra igensättning. Spray tan produkter skiljer sig i torktiden så konsultera produktlitteraturen för erforderliga torktider.