Hur man ställer in en TV-station på webben

Hur man ställer in en TV-station på webben


Skapa din egen TV-station på nätet kan du engagera en publik med levande och inspelad video. Ta med din ursprungliga programmering innan en global publik med hjälp av en online-TV-station leverantör som Livestream. Ställa in online-station tar bara några minuter.

Instruktioner

1 Skapa ett konto med en online-TV-station gränssnitt. Besök Livestream.com, för ett exempel på ett online-tv-gränssnitt. Livestream är gratis, och gör det möjligt för kapacitet för att sända en live kamera foder och registreras digitalt videoinnehåll programmering.

2 Anslut webbkameran till datorn som du tänker sända. Testa webbkameran för att se till att det fungerar enligt dina önskemål innan schemaläggning en sändning. Hoppa över detta steg om du planerar bara att sända inspelad digital video.

3 Samla digitalt videoinnehåll att sända på nätet TV-station. Hoppa över steg 3 och 4 om du planerar bara att sända en live webbkameran som foder.

4 Lägg videoinnehåll till din online TV-station gränssnitt. Ladda upp digitala videofiler du tänker strömma in din online-TV-station gränssnitt profil.

5 Skapa grafik för programmering om du önskar. Liveström användarkonton har en enkel att använda rörlig grafik editor verktyg som du kan använda för att skapa rubriker, titel skärmar och namn etikettbilder.

6 Skapa en programtablå. Schema live automatiserade videouppspelningsströmmar. Livestream kommer att spela alla digitala videoinnehåll enligt önskad schema. Du kommer inte att behöva ställa in filerna vidare eller spela upp dem manuellt.