Idéer för Welcome Home Signs för Barracks

Idéer för Welcome Home Signs för Barracks


När styrkorna återvänder hem, kan hela staden runt sin hemmabas täckas med banderoller, och basen baracker säkert kommer att bli. Familj och vänner sätta handmålade skyltar läsning "Bra jobbat", "tack" eller "Välkommen hem". Det finns så många sätt att göra en "Välkommen hem" tecken som det finns att säga "tack" eller "jag älskar dig."

Tack

En baracker banner vars primära meddelande "tack" kan dras och undertecknas av lokala skolbarn, komplett med crayoned örnar, flaggor och hjärtan. Det kan också vara professionellt tryckt, bära åter gruppens officiella militära insignier, och bär namnen på lokala företag som ett uttryck för samhällets stöd.

Bra jobbat

Vänner och familj som återvänder trupper kan beställa en lokal konstnär att skapa en kasern banderoll förmedla budskapet "bra jobb." Ett böljande amerikanska flaggan eller örn är vanliga patriotiska teman, men en panorama skildring av trupperna i aktion, en ensam soldat står på vakt, eller en målning av tacksamma amerikanska medborgare, är möjliga alternativ.

Välkommen hem

En "Välkommen hem" banner kan göras av patriotiska sparv, såsom den som används på den fjärde juli, en vanlig banner festooned med gula band, eller vara ett verk av textilkonst, såsom en handgjord vadderad fana med gruppens officiella emblem och namnen på dess medlemmar. Möjliga alternativ kan innehålla bilder av lokala landmärken eller klassiska amerikanska underverk som Grand Canyon eller Niagara Falls.

Jag älskar dig

De bästa banners är hemlagad och säga "jag älskar dig." Om detta är meddelandet på din banner, stil knappast frågor: effekten blir densamma. Men om du vill ha maximal synlighet, använd mörk färg på en ljus bakgrund, eller Day-Glo eller metallisk färg på en mörk bakgrund. Rita fett, stora bokstäver som sträcker sig ända till kanten av banderollen. Häng metalliska streamers eller färgglada halsdukar från banner gränser, och vara säker på att kasta in massor av hjärtan.