Hur man byter en Harley-Davidson Nyckelrings Batteri

Hur man byter en Harley-Davidson Nyckelrings Batteri


Harley-Davidson har flera typer av nyckelbrickor som för sina motorcyklar och de används för att låsa och ställ in cykeln larm. Beroende på vilken typ av nyckelbrickan du har, kan du byta ut batteriet en mängd olika sätt och helt enkelt. En reservbatteri kan köpas på någon kemist, smycken disk eller på din Harley-Davidson återförsäljare. Vanligtvis en juvelerare kommer att ersätta batteriet för dig gratis, men om du vill göra det själv, köpa mer än ett batteri och passa på att rengöra din fob också.

Instruktioner

1 Slå din nyckel fob över tills du hittar en skruv. Vanligtvis nyckelbrickan s skruven är på baksidan. Skruva skruven försiktigt placera skruven där du inte kommer att förlora det. Om nyckelbricka inte innehåller en skruv och sedan ta fob från din nyckelring och försiktigt bända fob isär på toppen av nyckelringen hålet med en liten skruvmejsel.

2 Ta nyckeln fob isär försiktigt. Ta bort batteriet. Rengör den med konserverad luft om du har några till hands, och se till att ta bort eventuellt skräp där knappsatser uppfyller kontakter.

3 byta ut batteriet med den positiva sidan uppåt. Byt ut nyckelbricka locket och skruva den på plats.

4 Testa din nyckelbricka på din motorcykel. Det är en bra idé att hålla ett reservbatteri till hands ifall din fob slutar fungera på vägen. På garage öppnare nyckelbricka den röda lysdioden ska tändas när du trycker på tangenterna.