Hemlagad hantverk med pop flikar

Hemlagad hantverk med pop flikar


Hemlagad hantverk med pop flikar kan du vara kreativ och samtidigt hjälpa miljön på samma gång. Beroende på hur många pop flikar som du har, kan du skapa allt från en påse till ett bälte eller en väska med hjälp av rep, tråd eller tunna trådar.

Smycke

Pop flikar kan lätt uppträdda tillsammans för att skapa halsband och armband för att göra hemgjord hantverk. Armband görs genom att sätta samman mellan 20 till 28 pop tabs - beroende på din handled storlek - med gummiband. Den gummiband träs genom den övre och nedre hål på varje flik pop i ett "X" formation för att lägga till en dekorativ touch. Den gummiband kan du också enkelt glida armbandet av och på. Halsband kan göras på samma sätt, även om de också kan uppträdda tillsammans med ett band eller annan sladd för dekorativa Strålning.

Tillbehör

Bälten och plånböcker är två vanliga och enkla hemlagad tillbehör hantverk gjorda av pop flikar. Fliken pop plånböcker kan göras i en mängd olika storlekar och stilar - allt från en liten koppling till en större toto - beroende på antalet av pop flikar som du har. Front- och bakpaneler monteras genom att gå rader av pop flikar ihop med tråd eller elastiskt. Dessa paneler fästs sedan sidopanelerna också gjorda av pop flikar. En beklädnad är införd i påsen och ett handtag kan vara gjorda av tyg eller flera flikar. Bälten är också lätt att göra genom att gå samman pop flikar med sladdar för att passa bredden på din midja.

RINGBRYNJA

Ringbrynjor är en typ av pansar bärs under den mörka medeltiden och renässansen som är gjorda av små metallringar som är sammanfogade för att bilda en maskliknande mönster. Eftersom den var gjord av metallringar, pop flikar ger en billig ersättning för att skapa dessa bitar av pansar. Pop fliken ringbrynjor kan göras för att passa överkroppen eller som ringbrynjor tillbehör, såsom handskar. Hundratals pop flikar behövs för att skapa överkroppen kedja post, medan ett mindre antal kan användas för tillbehören. Flikarna är sammanfogade med hjälp av tunn metalltråd göras till hoppa ringar och formade för att passa kroppen.

överväganden

Innan du gör varje fartyg med pop flikar är det viktigt att förbereda dem för att förhindra skador. Pop flikar bör tvättas noggrant i varmt vatten och diskmedel och torka. bör undersökas varje enskild flik pop också grundligt för vassa eller ojämna kanter. Kassera pop flikar som kan skära dig. Flera olika märken av pop och andra drycker på burk erbjuder pop flikar i olika färger. Dessa färgglada flikar kan användas i nästan alla farkoster projekt för att lägga till en aning färg och blänk.