Hur man gör Footie pyjamas

Hur man gör Footie pyjamas


Footsie pyjamas är ett enkelt sätt att känna sig varm och mysig fysiskt och känslomässigt, men vuxna versioner är ofta svåra att få tag på. Dessutom kan vuxna finna ett stycke Footsie pyjamas svåra att manövrera, särskilt i mitten av en mycket kall natt. Du kan fortfarande ha nytta av Footsie pyjamas utan krångel, men genom att sy en traditionell pyjamas set med separat topp och botten och lägga fötterna till botten med hjälp av ett par varma sockor och några grip tyg.

Instruktioner

1 Köp ett par bekväma, tjocka strumpor som matchar tyget du köpt för pyjamas. Du kommer att lägga grip tyg till sulorna, men se till att strumpor är tillräckligt tjock för att hålla fötterna varma samtidigt gå runt på nakna golv.

2 Gör två ändringar till pyjamas sy mönster: Korta fållen med en tum, och smalnar sömmen börjar på cirka 5 inches ovanför fållen. Göra bredden på fållen 1 eller 2 inches bredare än bredden på strumporna. När du syr i bensöm göra en smal fåll på botten av varje ben vända i cirka ½ tum.

3 Pin mönstret till material att följa instruktionerna. Skär varje del av material och, om så önskas, använda en sicksack på kanten av varje del för att hålla tyget kanterna från repar upp sig.

4 Mät den elastiska till ½ tum kortare än bredden på strumporna.

5 Vrid pyjamasbyxor inifrån och ut. Sy elastiska i varje ben ungefär ½ till ¾ inches från fållen. Starta vid sidsömmen och efterstygn den första ¼ tum av elastiska materialet för att säkra den. Raksöm ungefär en tum och sedan dra den elastiska när du syr runt omkretsen av benet.

6 Klipp tyget grip till dimensionerna hos sulan på strumporna. Sy en smal 1/4-tums hem runt grip material. Nåla fel sida av tyget grip till botten av varje strumpa, och hand sy runt kanterna för att fästa den till strumpan.

7 Pin toppen av varje strumpa för att insidan av varje byxben strax under botten av det elastiska. Se till att framsidan av sockans pekar framåt mot framsidan av varje byxbenet. Hand sy strumpan till byxbenet med hjälp av en blind stygn eller smygmaska.

8 Sy pyjamas topp enligt mönstret instruktioner.