Hur man permanent Smörj Pizza Pans

Hur man permanent Smörj Pizza Pans


Vare sig de är glänsande silver eller mörkt svart, pizza kastruller är ökända för att orsaka degen att hålla under gräddningen. Obehandlade pannor har mikroskopiska gropar i dem som degen älskar att fylla och sedan bränna till. Behandla dina kokkärl med en process som kallas "krydda" innan du använder dem för pizza göra. Krydda skapar en tunn beläggning av bakade in smörjmedel som håller livsmedel fastnar. Du slipper att smörja kastruller före varje bakning session och du behöver aldrig en fast skorpa igen.

Instruktioner

1 Tvätta pizza kastruller för att ta bort damm och fibrer från förpackningsmaterial. Använda vanliga diskmedel och en svamp för att undvika repor på ytan av kokkärl.

2 Coat hela insidan av kokkärl med ett tunt lager av jordnötter eller raps. Dessa oljor har en högre rök punkt, så att du inte kommer att få ett kök fullt av rök under krydda processen med hjälp av dessa.

3 Torka ur insidan av kokkärl med en pappershandduk för att avlägsna eventuellt överskott av olja. Lämna ett mycket tunt lager av olja i hela det inre av kastruller.

4 Placera kastruller på mitten rack en 350 grader Fahrenheit ugn. Låt kokkärl i ugnen i en timme.

5 Ta bort kokkärl från ugnen efter en timme och låt dem svalna. Utplåna insidan av pannan för att avlägsna eventuellt överskott av kokt olja.

6 Upprepa oljning och bakningsprocessen två gånger för att skapa en grundlig krydda på varje panna. Låt varje pan svalna helt mellan bakning sessioner.