perkolator problem

perkolator problem


Bryggaren har en enkel design med en korg upphängd på ett rör så vattnet kokar upp bubbla igenom och brygger kaffesump. På grund av sin enkla konstruktion, bör en kaffebryggare inte orsaka många problem så länge den används på rätt sätt. Följ instruktionerna noga för att välja rätt kaffe med hjälp av kaffebryggaren och underhållsarbete och du bör undvika de flesta problem.

kalkavlagringar

Kalkavlagringar bygga upp på metalldelar kokare över tiden, vilket kan påverka hur kokare fungerar liksom smaken av bryggt kaffe. Mängden av uppbyggnad beror på hårdheten av ditt kranvatten. Vissa kaffebryggare tillverkare rekommenderar avkalkning din kokare att ta bort avlagringar från insidan. Placera grädde av vinsten i kokare och köra den genom en vanlig cykel att avkalka den.

Över- och Underbrewing

Kaffet bryggs i perkolator varierar i smak. Om du lämnar kokare på spisen för länge, kommer smaken att bli bitter. Om du tar bort det för tidigt, kan kaffet smakar svagt. Välj en hög kvalitet kaffe och slipa och mäta den på rätt sätt för att genomgående säkerställa en god smak.

Bygg upp

Att hålla din kaffebryggare ren håller ditt kaffe smakar färskt med inga lukter eller sedimentuppbyggnad för att påverka dess kvalitet. Vissa kaffebryggare Tillverkare rekommenderar rengöring efter varje användning. Ta bort locket, korg, spridare och pumpslangen från kokare; dessa delar är vanligtvis maskindisk. Skölj brickan på pumpslangen för att lösgöra fastnat kaffesump. Efter flera användningar, använd en renare formulerad för att rengöra perkolatorer att avlägsna olja uppbyggnad och kaffefläckar.

Fel och skador

Vissa perkolatorer komma med en garanti som sträcker sig från ett till tre år från inköpsdatum. Kontakta tillverkaren direkt för garantiservice om din kaffebryggare är defekt eller skadats. Tillverkaren kan också erbjuda ytterligare hjälp om du inte kan lösa ett problem. När du ringer, har modellnamnet och serienumret redo för snabbare service.