Dödliga gatustrider tekniker

Dödliga gatustrider tekniker


När du tränar i kampsporter för det primära syftet med självförsvar, är det viktigt att träna utanför former av traditionella kampsporter stilar och idrottstävlingar. Du måste lära sig att använda verkligt effektiva tekniker som kan få ner en starkare och större angripare vars avsikt är att skada eller döda dig eller dina nära och kära. För att motverka angrepp av en verklig, våldsam angripare, måste du använda kampmetoder som har befogenhet att lemlästa eller döda. Det finns viktiga etiska och strategiska överväganden för att vara medveten om när du använder dödliga gatustridsteknik.

Undvika ett slagsmål till varje pris

En sann kampsportsutövare syftar till att undvika slåss. Du kommer att upptäcka att när du kan använda dödliga tekniker i en verklig situation, får du en lugn lugn som tillåter dig att gå ifrån en kamp och släppa ego behov. Du behöver inte känner behov av att provoceras att bekämpa av andras ord. Om en våldsam möter börjar ta form, försöka tala dig ut ur det, eller helt enkelt gå därifrån. Om en angripare gör en fysiskt hot, du får inte tveka att använda dina kunskaper. Om du har gjort ditt bästa för att undvika ett slagsmål, kan du vara säker på att du har handlat moraliskt, oavsett hur du kan skada din angripare.

Sår grad

Berömda kampsport instruktör Paul VuNak talar om "såra grad." Du skulle inte använda dödliga kämpar tekniker på en farbror som blir utom kontroll på en fest när han har haft några alltför många. När du lär dig "dödliga" tekniker som kan rädda ditt liv på gatan, förfina din teknik så att du kan justera kraft lämpligt att hotet. Du behöver inte försöka att lamslå eller döda, men det betyder inte att du ska tillåta en våldsam angripare att skada dig av ren medkänsla. Stoppa en angripare betyder inte att du behöver bryta ben eller döda, men om du har gjort ditt bästa för att undvika en våldsam situation, då en angripare tjänar vad han får.

Tveka inte

När en situation blir fysiskt, kan du inte tveka. När en angripare gör en våldsam rörelse, måste en switch flip inom dig och du blir angriparen. Ingenting vinns genom att reagera och försöker hålla jämna steg med en uppsjö av våldsamma attacker när de inträffar. Om en angripare har en kniv eller pistol, kan du vara oförmögen att försvara sig själv efter den första strejken. När konfrontationen aktiveras av din angripare, måste du slå snabbt och beslutsamt, driva och fortsätter tills personen är dämpad.

Låt Situation

Du är inte i en film. Inte stanna kvar för att beundra ditt arbete, eller ut ur en känsla av rättslig eller moralisk skyldighet. Din angripare kan ha vänner i närheten, eller slumpmässiga främlingar kan hoppa in i en kamp om de ser en. Om du kommer till någons räddning, kan han slå på dig, om situationen missförstås. Lämna situationen omedelbart. Du kan ringa polisen eller sjukvårdspersonal på ett säkert sätt från en säker plats. Om du debiteras med flyr en scen, är det bättre än att bli sårad av en annan angripare du inte förväntar sig.