Hur man Seal ett badkar Drain

Hur man Seal ett badkar Drain


Ett badkar drain består typiskt av en metall fixtur belägen i ett hål i botten av badkaret. Avloppet är ständigt utsatt för vatten, tvål, bakterier och fukt än kan orsaka mögel eller rost över tiden om avloppet inte är förseglad ordentligt. Applicera silikon täta är den mest effektiva metoden för att täta ett badkar avloppet. Detta vattentät, multi häftmassa är en gemensam tätningsmedel för hushållsapplikationer och bidrar till att bevara tillståndet i ditt avlopp.

Instruktioner

1 Ta bort alla gamla tätningsmedel från avloppet genom att behandla den med en kommersiell täta remover enligt tillverkarens anvisningar. Skär genom den befintliga täta med en mattkniv när den har mjuknat och dra den från sömmen med hjälp av nål-tång.

2 Rengör alla befintliga mögel eller smuts från runt sjön innan du fortsätter med nya tätningsmedel. Enkelt tillämpa ett badrum rengöringsmedel eller blekmedel till det drabbade området, och torka den med en trasa.

3 Skär spetsen på ett rör av silikon täta med en vass sax. Infoga en styv tråd in i munstycket för att punktera tätningen, och ladda in röret i kittspruta med spetsen riktad bort från utlösaren.

4 Applicera en sträng av tätningsmedlet 1/4-tums tjock eller mindre in i sömmen mellan avloppet och badkaret. Håll stadigt tryck på avtryckaren medan du drar spetsen på vapnet runt omkretsen av avloppet.

5 Fukta fingret och glider snabbt över den nyligen tillämpade täta. Du kan även använda ett hantverk käpp eller baksidan av en plastsked att jämna tätningsmedlet. Låt det härda i en fullständig 24-timmars period före användning badkaret.