Rymdskepp hantverk för barn

Rymdskepp hantverk för barn


Rymdskepp hantverk hjälpa barn använda sin fantasi och lära sig om underverk i yttre rymden. Färdigställda rymdskepp hantverk är lämplig för sovrummet inredning eller som leksaker. Hjälp barnen utforska rymden i ditt hem på en regnig dag, eller kasta ett rymdskepp-tema födelsedagsfest: Simply anges material och uppmuntra gästerna att bygga sina egna unika rymdskepp.

rörformiga Space

Välj ett papprör, såsom en sändnings rör, pappershandduksrullen eller toalett pappersrullen. Frakt rör erbjuder ett stort och hållbar bas för ett rymdskepp, men pappershandduk eller toalettpappersrullar är ett billigt alternativ. Skär tre halv halvmånformade fenor för baksidan av rymdskepp av wellpapp eller tjock kartong papper för att glida in i slitsarna på ena änden av röret. En snabbtorkande lim såsom klibbig lim eller varmt lim kommer att bidra till att hålla fenorna på plats. Lägga till en punkt till den främre änden av rymdskeppet genom att skära en halv cirkel från en bit av standardpapper och vika en ände över den andra för att bilda en spets. Halv tjock kartong papper kommer också att arbeta för punkten så länge kartong papper viks till en jämn punkt utan veck. Överväga att stänga av den främre änden av röret genom limning ett stycke rund papper över änden för att skapa en plattform för punkten. När rymdskeppet monteras och limmet är torrt, applicera färg.

Modell Clay Space

Hitta en liten papprör från överblivna hushållsprodukter såsom pappershanddukar eller toalettpapper och skär den att få önskad storlek. Använd en torkmodellera, såsom Crayola Model Magic, som torkar helt på bara några dagar. Välja olika färger av modellera gör att du kan lägga till färgglada detaljer till rymdskeppet. Mold en färg av lera runt hela papprör. Du kan inkludera punkter på vardera änden av ditt rymdskepp eller en punkt på framsidan och en plan yta på baksidan nära fenorna. Medan kroppen lera är fortfarande smidig, bifoga detaljer som fenor, ventiler, bokstäver och observationsfönster.

FlygSaucer Space

En flygande tefat rymdskepp ger barnen ett projekt som faktiskt tar flyget. Skär en cockpit dörr till en 12- eller 397gr standard vikt papper skål - du vill ha en lätt skål så det kommer att flyga lätt. Skålen kommer att sitta upp och ner, så böja det skurna partiet utåt. Välj antingen två standard vikt papperstallrikar och limma ihop dem så man ligger inbäddat i den andra, eller använda en enda, tyngre papperstallrik för botten. En slitstark bas kommer att hjälpa till att hålla fatet på form som den flyger. Fästa den uppochnedvända skål till botten av plattans bas med dubbelhäftande skumtejp. Dekorera flygande tefat rymdskepp med glöd-in-the-dark markörer och klistermärken så det kommer att lysa upp under en natt flygning.