Hur man säljer begagnade tegel

Hur man säljer begagnade tegel


Innan du kastar att använda tegel i en deponi, kom ihåg att återvunnet byggmaterial kan hämta en snygg vinst. Begagnade tegel utvecklar en sliten patina som gör det mer attraktivt för många husägare och inredare. Med lite ansträngning från din sida, kan du sälja din tegel till en entreprenör eller privat fest.

Instruktioner

1 Sortera din begagnade tegel först. Placera alla tegelstenar som är flisas eller är halv tegel i en stapel. Du kanske inte kan sälja dessa. Placera alla god kvalitet tegel i en andra stapel.

2 Hitta grön eller miljömässigt samvete, entreprenörer i ditt samhälle med hjälp av den gröna entreprenörer Guide. ring då dessa lokala företag och informera dem om att du har använt tegel, som du tänker sälja. Om priset är rätt, kan en entreprenör köpa dina tegelstenar och använda dem på en kunds hem.

3 Placera en annons i din lokaltidning reklam dina använda tegel till salu. Dessutom, placera en annons på nätet för din lokala gemenskap Craigslist.org, eller en liknande webbplats. Var noga med att tillräckligt beskriva din tegel, det belopp som du har, och kostnaden.

4 Visa intressenter din används tegel, antingen personligen eller genom att fotografera materialet och skicka det till dem på nätet. Granska erbjudanden som kommer in och välja en baserat på pris och kvantitet. Det är bättre att sälja alla tegelstenarna till en kund än en handfull till någon som är villig att betala mer per tegel.

5 Donera begagnade tegel till en ideell organisation som behöver byggmaterial, såsom Habitat for Humanity, om du inte kan hitta en köpare till dem. Kom ihåg att få ett kvitto för din donation så att du kan ta ett skatteavdrag senare.