Hur fixar jag en svart vattenventil?

Hur fixar jag en svart vattenventil?


Att resa i en RV är prisvärd, bekväm och ger dig friheten att gå vart du vill. Din el och VVS är alltid med dig i en husbil. RV svarta vatten - vattnet från toaletten - återfinns i tankar som stänger och öppnar med stora ventiler. Om du har problem med en av dessa ventiler, kan den ersättas billigt med en ny ventil.

Instruktioner

1 Töm svarta vattentanken med dålig ventil samtidigt bär gummihandskar. Följ RV tillverkarens anvisningar för tömning och var att ta hand om avfallet.

2 Häll fem eller flera liter vatten i toaletten för din RV, låt det sitta i flera minuter och kontrollera båda ventilerna för läckande vatten för att bestämma den felaktiga ventilen.

3 Töm tankarna igen, lossa de fyra skruvarna som fäster läckande ventilen till tanken och avloppsvatten linjen och avlägsna flänsarna, ventilen och gummitätningar i ventilens packningsspåret. Kasta det gamla ventilen och packningar.

4 Skruva i den nya ventilen med nya gummitätningar. Kontrollera för att säkerställa en korrekt placering av packningarna i den nya ventilen, eller den nya ventilen kommer också att läcka efter installeras. Följ instruktionerna för installation som medföljer ventilen.

5 Häll fem liter vatten i toaletten, vänta i ungefär 10 minuter, och kontrollera den nya ventilen för att se till att det inte läcker och fungerar som den ska.