Hur att dekorera med tyg för bröllop

Hur att dekorera med tyg för bröllop


Dekorera med tyg är ett kostnadseffektivt sätt att skapa en inbjudande atmosfär i en bröllop mottagning plats som har högt i tak och fula fixturer. Tyg hängde på tak och väggar inte bara tillför visuell effekt, men också förbättrar akustiken i rummet och eliminerar onödigt buller för att skapa en intim bröllop mottagning atmosfär. Dekorera med tyg kan vara så enkelt som bunching en mångfärgade tyg på toppen av en duk på en display bord kring mat, eller under bröllopspresenter att lägga textur och färg.

Instruktioner

Tak

1 Tie sex långa längder av tyg till ett centrerat balk eller armatur. Om det inte finns något i mitten av rummet, samla tyget och hålla den med ena handen mot taket. Genom att använda den andra handen, häfta det i taket i mitten av rummet.

2 Drape tyget till en yttre vägg, så att varje bit tyg är separerad från den andra, vilket gör till och med sektioner med tyget.

3 Sänk tyget till höjden som du vill att din nya upplevda takhöjden vara och skära tyget på denna punkt. Samla tyg för att skapa ett dragspel effekt som överlappar tyget på sig att dölja taket ovanför. Fäst tyget till ytterväggen med häftklamrar.

Bordsskiva

1 Mät färgad eller mönstrat tyg som passar bröllopstema 4 inches längre än längden på dukar som kommer att användas och 20 inches bred. Klipp tyget på dessa mätningar.

2 Vänd på tyget så att undersidan är vänd uppåt. Kavla ut stryka på fåll tejp på ena sidan av den skurna tyget och vik tyget över bandet precis tillräckligt för att täcka bandet, ca 1 tum.

3 Pin tyget vid den inre skurna kanten på tyget det viks över på. Göra detta på alla sidor av tyget och strykjärnet över varje sida för att säkra fållen i tyget.

4 duka löpare ner längden på bordet eller över ett runt bord för att lägga till färg.

väggar

1 Hang tyg eller gardiner längs väggen genom att häfta tyget till toppen av väggen där väggen och taket möts.

2 Vik tyget i ett dragspel sätt genom att vika den i ca 2 tum sektioner över sig själv.

3 Staple den på väggen vid varje veck att dölja häftklamrar och skapa ett veck som tyget faller till golvet. Detta fungerar bra för att skapa en division i ett rum, för att dölja en ful vägg, eller att lägga till färg till rummet.