Blomkruka hantverk för barn

Blomkruka hantverk för barn


Barn älskar att ge gåvor de gjort själva. Crafting med barn är inte bara roligt, det är ett sätt att förbättra ett barns hand-öga-koordination och ett bra sätt att tillbringa tid med ditt barn. Blomkruka hantverk för barn kan vara så komplicerat eller enkelt som du vill, beroende på ålder ditt barn.

Målade Blomkrukor

Detta är en enkel hantverk lämplig för barn i alla åldrar. Med hjälp av en skumpensel, barn måla alla storlekar blomkruka med akrylfärg. Ge svampar och flera färger och låt barnen vara så kreativa som de vill. När färgen är torr, paljetter, glaspärlor, knappar eller band dekorera potten ytterligare. Pärlor och paljetter kan vara en kvävningsrisk, försiktig när crafting med yngre barn. Dessa krukor kan fyllas med godis och ges som en present, mindre blomkrukor hålla pennor och pennor eller ens en anläggning.

Bumble Bee Blomkruka

Tråd kantad kompress eller skumvingar, piprensare, färg och en träpärla förvandla en enkel uppåtvända 2-tums terrakotta blomkruka i en nyckfull humla. Tejpa lerkruka horisontellt för att göra ränder. Med hjälp av en skumpensel, barn måla träpärla och kruka med gul akrylfärg. Ställ båda åt sidan för att torka och sedan ta bort tejpen och måla ett ansikte på pärlan. Du kan också använda plast ögon, om så önskas. Limma trä huvudet på välte, torr terrakotta kruka med varmt lim och en limpistol eller vitt lim beroende på barnets ålder. När det är torrt, linda piprensare runt huvudet för att bilda armarna. Limma vingar på baksidan av terrakotta potten. Curl den tunna tråden i antennen och lim till toppen av humlan huvud. Använd detta hantverk i en fjäder-tema part, för att ge som present eller dekorera hemmet. Båten är avsedd för skolåldern och äldre barn och kommer att kräva föräldrarnas tillsyn.

Decoupage

Decoupage är ett enkelt sätt för nästan alla åldrar barn att dekorera en blomkruka med vuxen tillsyn. Detta hantverk innebär bitar av papper, tyg, tapet, serietidningar bilder eller ens mjukpapper limmas på blomkruka. Börja med ett tema. Har barnen klippa ut bilder på sina favorit saker, eller skära röda, vita och blå stjärnor för en patriot-tema blomkruka. När du har valt tema, med hjälp av urvattnade vitt lim eller en decoupage medium, låt barnen blöta papperet i limblandningen och plats på terrakotta blomkruka. Alla storlekar potten kan användas, men täcker hela potten med papper för bästa resultat. Jämna ut papperet med en fuktig trasa eller skum borste. Efter papperet är torrt, lägga till ytterligare lager av din decoupage medium och låt torka. Din decoupage potten är redo för gåva att ge.